Jackie Chan, dezvăluiri șocante despre viața lui personală! „L-am prins cu o mână şi l-am aruncat cu putere. Am fost un ticălos”

 

Jackie Chan a făcut dezvăluiri impresionante despre viața lui personală într-o carte de memorii pe care a lansa-o marți, pentru prima dată în limba engleză. Starul filmelor de arte marțiale a vorbit despre dependenţa de alcool cu care s-a confruntat și a povestit că a fost violent cu fiul său, când acesta avea doar 2 ani.

În cartea „Never Grow Up", lansată prima dată în China în 2015, Jackie Chan, în vârstă de 64 de ani, a mărturisit că a avut relații cu dame de companie la începutul carierei sale şi că celebritatea i-a afectat viaţa privată. 

Născut la Hong Kong, Jackie Chan era deja un actor de succes în China când a început să devină faimos la nivel internaţional în anii 1990 în filme occidentale precum „Rush Hour". 

În cartea sa, expertul în arte marţiale spune că „după ce a devenit faimos" a câştigat 500.000 de dolari pe care i-a cheltuit pe ceasuri pentru echipa sa de cascadori în Hong Kong, potrivit News.ro. 

Chan a dezvăluit faptul că celebritatea l-a schimbat în rău.

„Beam tot timpul. Într-o dimineaţă am distrus un Porsche, iar după-amaiză un Mercedes-Benz. Toată ziua erau ameţit", a dezvăluit el.

Când jurnaliştii au încercat să îi fotografieze maşinile distruse, actorul i-a ameninţat că le dă câte un pumn pentru fiecare fotografie. 

„Eram chiar un ticălos", a scris Jackie Chan, care a fost desemnat ambasador antidrog în China, în 2009. 

Ameninţările cu violenţă fizică nu sunt singurele dezvăluiri şocante pe care Chan le face în cartea sa, continuare a primei autobiografii „I Am Jackie Chan", publicată în 1999. 

În „Never Grow Up", actorul povesteşte cum l-a aruncat în cameră pe fiul său de numai 2 ani, într-un acces de furie. 

„L-am prins cu o mână şi l-am aruncat cu putere în canapea. Dacă s-ar fi lovit de laturi ar fi păţit ceva foarte grav", a scris Chan. El a mai spus că a regretat acest gest şi a promis că nu-l va mai repeta.

„Eu mă ţin de cuvânt. Nu l-am mai împins sau lovit niciodată", a adăugat Jackie Chan. 

Nu este prima dată când problemele familiei Chan au apărut în public. Fiul său, Jaycee, a fost condamnat pentru deţinere de droguri, în 2014, la şase luni de închisoare. La acea vreme, Chan s-a învinovăţit pentru că a eşuat în „a-l educa". 

Jackie Chan a vorbit în carte şi despre soţia sa, actriţa Joan Lin, cu care s-a căsătorit în 1999. A recunoscut că a înşelat-o cu Elaine Ng, fostă Miss Asia. Cu cea din urmă are o fiică, Etta, acum în vârstă de 18 ani. Actorul nu a avut o relaţie fericită cu fiica sa, care recent s-a căsătorit cu partenera ei, Andi Autumn. În volum, Chan nu aminteşte deloc de fiica lui.

Născut pe 7 aprilie 1954, Jackie Chan este un actor, scenarist, regizor, coregraf şi expert în arte marţiale, originar din Hong Kong, care şi-a început cariera în anii 1960 şi a jucat în peste 150 de filme. A devenit un star la Hollywood graţie francizei „Rush Hour” şi unor filme precum „Kung Fu Panda” şi „The Karate Kid”.  facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI