Jackie Chan, dezvăluiri șocante despre viața lui personală! „L-am prins cu o mână şi l-am aruncat cu putere. Am fost un ticălos”

 

Jackie Chan a făcut dezvăluiri impresionante despre viața lui personală într-o carte de memorii pe care a lansa-o marți, pentru prima dată în limba engleză. Starul filmelor de arte marțiale a vorbit despre dependenţa de alcool cu care s-a confruntat și a povestit că a fost violent cu fiul său, când acesta avea doar 2 ani.

În cartea „Never Grow Up", lansată prima dată în China în 2015, Jackie Chan, în vârstă de 64 de ani, a mărturisit că a avut relații cu dame de companie la începutul carierei sale şi că celebritatea i-a afectat viaţa privată. 

Născut la Hong Kong, Jackie Chan era deja un actor de succes în China când a început să devină faimos la nivel internaţional în anii 1990 în filme occidentale precum „Rush Hour". 

În cartea sa, expertul în arte marţiale spune că „după ce a devenit faimos" a câştigat 500.000 de dolari pe care i-a cheltuit pe ceasuri pentru echipa sa de cascadori în Hong Kong, potrivit News.ro. 

Chan a dezvăluit faptul că celebritatea l-a schimbat în rău.

„Beam tot timpul. Într-o dimineaţă am distrus un Porsche, iar după-amaiză un Mercedes-Benz. Toată ziua erau ameţit", a dezvăluit el.

Când jurnaliştii au încercat să îi fotografieze maşinile distruse, actorul i-a ameninţat că le dă câte un pumn pentru fiecare fotografie. 

„Eram chiar un ticălos", a scris Jackie Chan, care a fost desemnat ambasador antidrog în China, în 2009. 

Ameninţările cu violenţă fizică nu sunt singurele dezvăluiri şocante pe care Chan le face în cartea sa, continuare a primei autobiografii „I Am Jackie Chan", publicată în 1999. 

În „Never Grow Up", actorul povesteşte cum l-a aruncat în cameră pe fiul său de numai 2 ani, într-un acces de furie. 

„L-am prins cu o mână şi l-am aruncat cu putere în canapea. Dacă s-ar fi lovit de laturi ar fi păţit ceva foarte grav", a scris Chan. El a mai spus că a regretat acest gest şi a promis că nu-l va mai repeta.

„Eu mă ţin de cuvânt. Nu l-am mai împins sau lovit niciodată", a adăugat Jackie Chan. 

Nu este prima dată când problemele familiei Chan au apărut în public. Fiul său, Jaycee, a fost condamnat pentru deţinere de droguri, în 2014, la şase luni de închisoare. La acea vreme, Chan s-a învinovăţit pentru că a eşuat în „a-l educa". 

Jackie Chan a vorbit în carte şi despre soţia sa, actriţa Joan Lin, cu care s-a căsătorit în 1999. A recunoscut că a înşelat-o cu Elaine Ng, fostă Miss Asia. Cu cea din urmă are o fiică, Etta, acum în vârstă de 18 ani. Actorul nu a avut o relaţie fericită cu fiica sa, care recent s-a căsătorit cu partenera ei, Andi Autumn. În volum, Chan nu aminteşte deloc de fiica lui.

Născut pe 7 aprilie 1954, Jackie Chan este un actor, scenarist, regizor, coregraf şi expert în arte marţiale, originar din Hong Kong, care şi-a început cariera în anii 1960 şi a jucat în peste 150 de filme. A devenit un star la Hollywood graţie francizei „Rush Hour” şi unor filme precum „Kung Fu Panda” şi „The Karate Kid”.  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE