James Michael Tyler, actorul care a jucat rolul lui Gunther în serialul "Friends” a anunțat că suferă de cancer în stadiul 4

Actorul James Michael Tyler, actorul care a jucat rolul lui Gunther în serialul „Friends” a anunțat faptul că suferă de cancer, în stadiul 4.

Gunther din serialul Friends suferă de cancer

Profimedia

Devenit cunoscut pentru roul său din serialul Friends, unde l-a jucat pe Gunther, James Michael Tyler a dat o veste care i-a întristat pe fani.

James Michael Tyler, Gunther din „Friends”, suferă de cancer în stadiul 4

James Michael Tyler a anunțat faptul că suferă de cancer în stadiul 4, lucru care i-a întristat cumplit pe fanii serialului Friends.

Într-un interviu acordat pentru „Today NBC”, potrivit eonline.com, actorul James Michael Tyler a mărturisit faptul că suferă de cancer în stadiul 4, cu care se confruntă încă din anul 2018. Cu lacrimi în ochi, acesta a povestit faptul că își dorește să tragă un semnal de alarmă, ca fiecare dintre cei care îi ascultă povestea, să meargă la un control cât mai urgent.

James Michael Tyler suferă de cancer la prostată, în stadiul 4, situație despre care spune că îi va fi fatală, în cele din urmă. Actorul, în vârstă de 59 de ani, a dezvăluit că a primit diagnosticul în luna septembrie a anului 2018, în urma unui examen de rutină.

Din acel moment, cancerul s-a răspândit cu repeziciune, ajungându-i la oase, motiv pentru care acesta nu mai poate merge, așa cum a dezvăluit el. „Sufăr de cancer la prostată, în stadiul 4, lucru care probabil îmi va aduce sfârșitul. Mă confrunt cu acest diagnostic de aproape trei ani”, a spus el în cadrul interviului.

Citește și: Matthew Perry s-a logodit. Cum arată Molly Hurwitz, femeia de care s-a îndrăgostit

Actorul vrea să tragă un semnal de alarmă și a îndemnat bărbaţii să meargă la controale și teste medicale. „Există alte opţiuni disponibile pentru bărbaţi, dacă îl descoperă mai devreme decât am făcut-o eu”, mai spune el.

Rolul din Friends l-a făcut celebru pe James Michael Tyler

Fanii serialului Friends au adorat personajul Gunther încă din primele episoade. Acesta a jucat rolul managerului cafenelei „Central Perk”, locul unde cei 6 prieteni își petreceau cel mai mult timp.

Gunther a fost prezent în cadrul show-ului în fiecare sezon, mai întâi ca șeful lui Rachel, personaj interpretat de Jennifer Aniston, iar mai apoi fiind în permanență amorezat de aceasta. Rolul său a fost unul secundar, însă aparițiile sale au fost frecvente.

Citește și: Jennifer Aniston împlinește 52 de ani. Ce fotografii înduioșătoare a postat Courtney Cox, prietena ei din serialul Friends

Detaliul pe care fanii serialului "Friends" l-au observat târziu. Ce actor a fost înlocuit în una din scene

Serialul creat de David Crane și Marta Kauffman îi aduce împreună pe Monica, Ross, Rachel, Chandler, Pheobe și Joey, șase prieteni care trec prin diverse peripeții de-a lungul a zece sezoane pline de haz. Deși de-a lungul timpului fanii adevărați ai show-ului au descoperit diverse erori la cadre sau detalii surprinzătoare, de această dată, un detaliu nou le-a atras atenția câtorva urmăritori care au descoperit că un personaj este înlocuit într-o scenă.

Citește și: Courteney Cox, considerată una dintre cele mai sexi actrițe, pare că a oprit timpul în loc. Cum arată la 57 de ani

Anul acesta se împlinesc 27 de ani de la primul episod din serialul care i-a unit pe Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matthew Perry, David Schwimmer și Matt LeBlanc. Cei șase actori au fost mult timp prieteni și în viața reală și chiar se discuta despre o revenire a lor în formula complete pe marile ecrane.

Fanii au observant că Jack Geller, tatăl lui Ross Geller și al Monicăi Geller din serial, a fost înlocuit cu un un alt personaj în episodul “The One in Massapequa”. Actorul din rolul lui Jack Geller, Elliott Gould, este înlocuit de un alt actor într-o scenă, dar nimeni nu a observant asta până acum.

Ultimele știri