Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Video șocant! Jason Derulo și-a spart dinții în timp ce făcea o provocare virală pe TikTok: „Nu încercați asta!”

Artistul Jason Derulo a vrut să fie cool şi s-a filmat în timp ce mânca porumb copt pus pe un burghiu pe care-l învârtea, însă nu se aștepta la un asemenea final. JASON DERULO ȘI-A SPART DINȚII ÎN TIMP CE FĂCEA O PROVOCARE VIRALĂ PE TIK TOK. VIDEO ȘOCANT

Jason Derulo

Facebook/ JasonDerulo

Artistul Jason Derulo profită din plin de orice provocare care îl poate ajuta să scape de plictiseala din timpul pandemiei de coronavirus.

Aflat în izolare, el a participat la o mulțime de provocări virale pe Tik Tok și nu putea să o rateze pe ultima.

Cântărețul, în vârstă de 30 de ani, a mâncat porumb copt de pe o bormașină în funcțiune și cum era de așteptat, lucrurile nu s-au încheiat bine. „Hei, ați văzut asta?”, spune el la începutul clip-ului. „Întotdeauna am vrut să încerc”.

Imaginile au ajuns imediat online

Apoi, Jason a postat video-ul și pe contul său de Instagram, cu descrierea, „nu încercați asta” și o mulțime de emoji-uri plângând. Spre final, el se oprește brusc, privește speriat către cameră și apoi își arată dinții lipsă.

Video șocant! Jason Derulo și-a spart dinții în timp ce făcea o provocare virală pe TikTok: „Nu încercați asta!”

În timp ce unii fani erau foarte îngrijorați, alții s-au gândit că ar putea fi doar o farsă. „Bine că erau fațete dentare, corect?”, a comentat un utilizator pe Instagram. „Nu sunt reali, sper că nu sunt reali”, a scris un alt fan.

El s-a născut în Miami, Florida, din părinți haitieni. Numele lui la naștere a fost Desrouleaux, dar i-a schimbat ortografia pentru a fi mai ușor de pronunțat.

Derulo cântă de la vârsta de cinci ani și a scris primul lui cântec, „Crush on You”, la opt ani. Derulo și-a petrecut tinerețea studiind operă, teatru și balet. A studiat la Dillard Center for the Arts din Fort Lauderdale, Florida și a absolvit American Musical and Dramatic Academy din New York.

La 12 ani l-a întâlnit pe viitorul său manager, Frank Harris, un student la facultate de drept care îl ajuta să își îmbunătățească abilitățile la baschet.

Don’t try this 😭😭

A post shared by Jason Derulo (@jasonderulo) on

Recomandari