Jessie J, la spital după ce și-a pierdut temporar auzul. Ce diagnostic a primit de la medici

Faimoasa Jessie J a ajuns de Crăciun la spital după ce a întâmpinat probleme de sănătate. 

Jessie J a fost diagnosticată cu boala Meniere

Profimedia Images

Primele semne de întrebare au apărut atunci când artista nu mai auzea deloc cu urechea dreaptă, dar nici nu mai reușea să stea în echilibru. Diagnosticul medicilor nu a fost unul îmbucurător.

Artista a fost diagnosticată cu boala Meniere, o afecțiune a urechii interne care provoacă vertij și acel țiuit pe care nu îl suportă nimeni, dar și stări de vomă și de greață.

Chiar Jessie J este cea care le-a dat fanilor vestea. Prin intermediun contului de Instagram, cântăreața le-a povestit fanilor despre experiența prin care a trecut:

"Când m-am trezit am simțit că nu mai aud cu urechea și că nu pot merge în linie dreaptă. Mi s-a spus că am boala Ménière. Știu că o mulțime de oameni suferă de asta și multe persoane m-au contactat și mi-au dat sfaturi. Ar fi putut fi mult mai rău. Sunt recunoscătoare pentru sănătatea mea. Totul m-a luat prin surprindere. Mă bucur că am mers la spital și au descoperit care este problema. Am primit tratamentul potrivit, așa că mă simt mult mai bine."

Citește și: O nouă tulpină a virusului SARS-CoV-2, descoperită în Marea Britanie. Ce spun mediciiJessie J, despărțire de Channing Tatum

În luna octombrie a acestui an, Jessie J a confirmat că s-a despărțit de actorul Channing Tatum, după ce în cei 2 ani de relație, artista și actorul s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori.

La momentul respectiv, pentru a pune capăt zvonurilor care circulau în mediul online, Jessie J a publicat pe contul de Instagram un material video în care a explicat cum arată viața unei femei singure în pandemie.

Relația dintre cei doi a început în anul 2018, iar dacă la început lucrurile păreau destul de serioase între ei, se pare că dragostea lor nu a trecut la nivelul următor.

Citește și: Momentul în care o fostă balerina ce suferă de Alzheimer aude muzica din Lacul Lebedelor

Ultimele știri