Căutare Live

Kate Middleton a lansat un proiect foto prin care va prezenta viaţa britanicilor în timpul pandemiei

Ducesa de Cambridge s-a asociat cu National Portrait Gallery pentru un program care are drept scop să prezinte viaţa britanicilor în timpul pandemiei de coronavirus.

Kate Middleton este pasionată de fotografie. În fiecare an, imaginile realizate de ducesă în care apar cei trei copii ai ei sunt publicate pe conturile oficiale ale coroanei britanice.

În plină izolare, ducesa de Cambridge îşi dezvoltă pasiunea şi s-a asociat cu National Portrait Gallery pentru un program a cărui ambiţie este de a arăta viaţa din Regatul Unit în timpul pandemiei de coronavirus.

Intitulat "Hold Still", acest proiect este prezentat drept "un portret al naţiunii noastre în 2020", "un portret fotografic unic care permite imortalizarea spiritului, umorului, speranţelor, temerilor şi aspiraţiilor unei naţiuni în timp ce continuăm să luptăm contra pandemiei de coronavirus".

Vor fi selectate în jur de o sută de fotografii. Britanicii pot trimite, până la 18 iunie, un autoportret. Acesta trebuie să corespundă unor tematici, să reflecte rezilienţă, eroism şi bunătate.

Fotografiile alese vor fi prezentate într-o expoziţie virtuală, apoi itinerantă la sfârşitul anului.

Sursa : news.ro

Lidia Buble s-a săturat de critici și a răbufnit! Cum i-a pus vedeta la punct pe răutăcioși: "Dacă mai spui ceva d... Adelina Pestrițu a mărturisit ce va face imediat ce va ieși din izolare, pe 15 mai: „Am spus public asta. O voi rupe!”...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022 vine cu vești bune pentru nativii Leu. Astrele spun că...
Parteneri
Lipii grecești pentru gyros. Lipii pufoase preparate pe plită sau la tigaie
Catine.ro
Ultimele știri
x