Prințul William s-a vaccinat cu prima doză din vaccinul anti-Covid. Toți au fost fascinați de felul în care arată

Prințul William s-a vaccinat cu prima doză din vaccinul anti-Covid, iar fotografia cu el, cu mâneca suflecată și bicepsul la vedere, a atras atenția tuturor.

Prințul William s-a vaccinat cu prima doză din vaccinul anti-Covid, iar fotografia cu el, cu mâneca suflecată și bicepsul la vedere, a atras atenția fanilor familiei regale a Marii Britanii.

getty

Pe pagina de Instagram a Ducilor de Cambridge a fost publicată o nouă fotografie cu Prințul William când a primit doză din vaccinul anti-Covid. Ceea ce le-a atras atenția fanilor a fost bicepsul tonifiat al Prințului William.

Prințul William are un fizic de invidiat

Prințul William s-a vaccinat cu prima doză din vaccinul anti-Covid, iar fotografia cu el, cu mâneca suflecată și bicepsul la vedere, a atras atenția fanilor familiei regale a Marii Britanii.

Ducele de Cambridge a stârnit admirația tuturor când și-a ridicat mâneca puloverului pentru a primi vaccinul anti-Covid. Ca multe alte personalități, și Prințul William s-a fotografiat în timp ce a primit vaccinul.

Citește și: Acuzațiile pe care i le aduce Prințul Harry tatălui său.Ce îi reproșează Prințului Charles la 24 ani de la moartea Prințesei Diana

Ducele de Cambridge pare mai în formă ca oricând, având un fizic de invidiat. Se vede cu ochiul liber că Prințul William face mult sport, deși are un program extrem de încărcat.

În Marea Britanie, și prim-ministrul Boris Johnson s-a vaccinat anti-Covid, cu serul AstraZeneca. Spre deosebire de Prințul William, Boris Johnson nu pare la fel de în formă. Cu toate acestea, oficialul i-a îndemnat pe cetățeni să se vaccineze pentru a opri pandemia de coronavirus.

Prințul William și soția sa, Kate Middleton, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Kate Middleton și William s-au cunoscut la Universitatea St. Andrews în 2001. Amândoi locuiau în reședința St Salvator's Hall, dar abia în 2002 și-au dat o șansă ca parteneri.

Ducesa a atras atenția viitorului soț când a defilat în cadrul unui eveniment caritabil. Pe atunci, Kate se întâlnea cu un fost student al instituției de învățământ.

După ce s-au despărțit, relația cu William a debutat atât de repede, încât în anul doi de facultate deja împărțeau același apartament.

Citește și: Gustarea preferată a Prințesei Charlotte. Ce aliment banal adoră micuța ducilor de Cambridge

La opt ani de la momentul întâlnirii lor și numeroase speculații, Prințul William și Kate Middleton și-au oficializat relația în noiembrie 2010.

Prințul William, în vârstă de 38 de ani și soția sa, Kate Middleton, în vârstă de 39 de ani s-au căsătorit în 2011 la Westminster Abbey. Cei 10 ani împreună le-au adus celor doi soți cele mai de preț cadouri, pe micuțul Prinț George, în vârstă de 7 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 6 ani în curând și Prințul Louis, care a împlinit în urmă cu puțin timp 3 ani.

Cu ocazia aniversării a 10 ani de căsnicie în luna aprilie, Ducii de Cambridge au publicat o serie de portrete adorabile, în care cei doi se privesc cu multă iubire și radiază de fericire. Noile fotografii au fost făcute la Palatul Kesington de către fotograful Chris Floyd.

Ultimele știri