Lady Gaga, video-ul în costum de baie care încins imaginația fanilor. Cum s-a lăsat filmată artista

Lady Gaga, deși nu obișnuiește să se fotografieze sau filmeze aproape dezbrăcată, de această dată le-a arătat fanilor ce ascunde sub haine și cum arată corpul ei de vară.

Lady Gaga, deși nu obișnuiește să se fotografieze sau filmeze aproape dezbrăcată, de această dată le-a arătat fanilor ce ascunde sub haine și cum arată corpul ei de vară.

Profimedia

Frumoasa cântăreață Lady Gaga a îndrăznit să renunțe la haine și s-a lăsat filmată într-un costum de baie minuscul, care lasă la vedere mai multe decât și-ar fi imaginat fanii.

Urmăritorii starului au înroșit butonul de like când au văzut-o pe artistă ieșind din piscină, într-un costum de baie portocaliu, cu sutien în formă de stea și bikini cu șnururi, de dimenisiuni reduse, care i-au pus în valoare formele.

Lady Gaga a fost filmată în timp ce iese din piscină, cu mișcări senzuale de șolduri, în timp ce își ține părul cu mâinile ridicate deasupra capului, punând astfel pe jar imaginația fanilor.

Lady Gaga, mândră de corpul ei

Se pare că în ultima vreme cântăreața a pierdut câteva kilograme și acum e mai în formă ca oricând. Tocmai de aceea, Lady Gaga a îndrăznit să se dezbrace și să apară în costum de baie, lăsându-și la vedere picioarele subțiri, abdomenul plat și bustul generos. La costumul de baie senzațional, Gaga a adăugat un lanț auriu în jurul taliei pentru a evidenția și mai mult silueta ei de sirenă.

Citește și: Lady Gaga, de nerecunoscut când iese pe stradă. "Stă" pe milioane de dolari, dar în afara scenei preferă să arate obișnuit

Fanii nu s-au putut abține în comentarii să nu o laude pentru silueta ei, copleșind-o cu complimente. Artista în vârstă de 35 de ani s-a relaxat la piscină, în curtea casei sale din Malibu, în valoare de 24 milioane de dolari. Vila ei din Malibu arată ca un resort de lux pe care faimoasa cântăreață l-a achiziționat în 2014.

Lady Gaga este una dintre cele mai excentrice artiste ale tuturor timpurilor, alegând mereu ținute inventive, poate chiar bizare uneori. Cu toate acestea, ea a fost mereu apreciată pentru stilul său aparte, dar și pentru vocea excepțională care a ajutat-o să-și câștige faima, dar și multe premii.

Lady Gaga, pe numele ei real, Stefani Joanne Angelina Germanotta a postat pe rețelele de socializare două fotografii unde poartă doar un costum de baie de culoare albastră, semn că este foarte mândră de trupul ei, chiar dacă de-a lungul timpului acesta a suferit multe transofrmări. Iată că acum, Lady Gaga se simte foarte bine în corpul ei, iar fotografiile ne demonstrează acest lucru.

Vedeta, ajunsă în fața publicului internațional la o vârstă fragedă în anul 2009, nu s-a oprit niciodată să stârnească diverse situații controversate. Aceasta a fost pe paginile ziarelor din mai multe motive. De-a lungul anilor, artista a ținut prima pagină pentru aparițiile mega extravagante: rochie făcută din carne, concerte memorabile unde a mimat decesul, dar și bine-cunoscutul subiect referitor la orientarea sexuală.

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Lady Gaga

Cu toate acestea, faima și programul extrem de încărcat au făcut-o pe artistă să sufere de multe probleme de natură emoțională. Celebra cântăreață, deși faimoasă și înstărită, a suferit de anxietate și depresie mult timp, gândindu-se chiar și la suicid, lucru care a venit ca o bombă în showbiz-ul internațional. Iată ce spunea artista la momentul respectiv.

Citește și: Pe ea o cunoaște o lume întreagă pentru stilul său controversat, dar puțin știu cum arată mama lui Lady Gaga

"Nu am înțeles prea bine de ce ar trebui să trăiesc sau de ce ar trebui să fiu acolo pentru familia mea. La asta mă gândeam mereu: ”De ce ar trebui să rămân în jur? Atunci când ai probleme de sănătate mentale nu e ușor să-i lași pe alții să vadă. Eu obișnuiam, în schimb, să arăt. Să mă rănesc. Obișnuiam să spun: Uite, m-am rănit singură. Vezi, sunt rănită. Credeam că oamenii nu vedeau. Credeam că sunt invizibilă din cauza problemelor mentale.", povestea Gaga la un moment dat.

Gaga și-a găsit refugiul și liniștea în muzică, iar pianul i-a fost multă vreme confident și prieten.

Ultimele știri