Lana Del Rey, surprinsă de paparazzi când se aștepta mai puțin. Cum a fost fotografiată

Lana Del Rey a fost fotografiată de paparazzi la Studio City, în California. În imagini, cântăreața apare cu mâna bandajată și susținută de o orteză, la ieșirea din restaurantul cu specific italienesc, Il Tramezzino. 

Lana Del Rey arată spectaculos în videoclipuri, iar pe covorul roșu surprinde prin feminitate și eleganță.

Hepta

Lana Del Rey se numără printre cele mai succes artiste internaționale. Cu milioane de fani în întreaga lume, cântăreața de origine americană a cucerit topurile muzicale de-a lungul anilor cu piese precum "Blue Jeans", "Young and Beautiful" sau "Let Me Love You Like a Woman".

Datorită vocii sale speciale și inconfundabile, Lana Del Rey a reușit să își consolideze o frumoasă carieră muzicală. Piesele interpretate de ea au fost incluse pe coloana sonoră a unor producții cinematografice de renume, printre care se numără "The Great Gatsby", "Maleficent" și "Scary Stories to Tell in the Dark".

Cum arată Lana Del Rey într-o zi obișnuită

Publicul își imaginează că vedete lor preferate trebuie să strălucească în fiecare secundă a vieții lor. Fie că participă la evenimente mondene, fie că ies la cumpărături, de cele mai multe ori, fanii trăiesc cu impresia că ținutele de gală sunt obligatorii.

Ei bine, și celebritățile simt nevoia uneori să se bucure de intimitate, departe de ochii publicului și de aparatele de fotografiat ale paparazzilor. Nu puține sunt momentele când unele dintre cele mai populare vedete din lume au fost surprinse la cumpărături arătând cât se poate de normal.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Acesta este și cazul Lanei Del Rey. Dacă în videoclipuri arată spectaculos, iar pe covorul roșu surprinde prin feminitate și eleganță, în viața de zi cu zi preferă să renunțe la imaginea de femeie fatală și optează pentru un look ceva mai pământesc.

Îmbrăcată cu o bluză înflorată, o fustă mini și papuci pufoși, Lana Del Rey a fost fotografiată în fața restaurantului Il Tramezzino, din California. Conform Daily Mail, artista a servit acolo masa și apoi s-a îndreptat spre parcarea restaurantului.

Cu masca de protecție pe chip, părul desfăcut și lăsat pe spate, Lana Del Rey a optat pentru un look natural pentru această ieșire în oraș.


Sursa FOTO: Profimedia Images

În imagini, mâna stângă a artistei este bandajată și susținută cu ajutorul unei orteze. Fanii și-au manifestat îngrijorarea cu privire la starea de sănătatea a artistei lor preferate, dar vedeta i-a liniștit prin intermediul contului său de Instagram.

Se pare că vedeta a suferit un accident în timp ce se afla la patinaj.

În ciuda accidentului, Lana a filmat deja un videoclip. Celebră pentru pasiunea pe care o are pentru simboluri și semnificații, artista și-a anunțat totuși fanii că prezența ortezei în cadrele clipului nu ascunde niciun mesaj special.

"Fractura nu este gravă și se potrivește perfect cu noua mea pălărie", a scris Lana Del Rey într-un mesaj publicat pe Instagram.

Postarea a fost făcută după Crăciun, atunci când vedeta a dorit să le arate fanilor ce cadouri frumoase a primit de sărbători.

Lana Del Rey și ultimele noutăți din cariera sa muzicală

Cântăreața în vârstă de 35 de ani pregătește lansarea unui nou album. Materialul discografic se va numi "Chemtrails Over the Country Club" și va fi al șaptelea din cariera americancei.

Lana Del Rey planuia lansarea albumului în cursul anului 2020, însă din cauza pandemiei de COVID-19 a fost nevoită să amâne momentul. Vestea bună este că pe 11 ianuarie 2021 fanii se vor putea bucura și de primul videoclip pentru un single extras de pe acest mult așteptat material discografic.

La cererea publicului, Lana a lansat anterior piesa "Let Me Love You Like A Woman", o compoziție muzicală care s-a bucurat de un real succes.

Ultimele știri