Căutare Live

Laurette, declaraţii-şocante despre fostul iubit: "Mă aştept să-mi răpescă fetiţa! Face parte dintr-o sectă, e un Illuminati"

Laurette şi-a găsit astăzi maşina care i-a fost furată, însă, deocamdată, poliţiştii nu i-au înapoiat-o. Vedeta a dezvăluit că se teme pentru viaţa fiicei sale, dar şi pentru viaţa ei.

Laurette şi-a găsit astăzi maşina care i-a fost furată, însă, deocamdată, poliţiştii nu i-au înapoiat-o. Vedeta a dezvăluit că se teme pentru viaţa fiicei sale, dar şi pentru viaţa ei.

Mai mult, Laurette a dezvăluit că Mihai Ştefan face parte dintr-o sectă care se numeşte Iluminati. În 2013, după cinci ani de relaţie, Laurette şi-a luat fetiţa şi a părăsit căminul conjugal. A fost împreună cinci ani cu Mihai, iar primul impas al relaţiei lor a avut loc la începutul anului 2011. Atunci, modelul a bănuit că Mihai o înşeală cu o altă mulatră - Agnes Matoko.

Timpul a trecut, totul părea că intră pe un făgaș normal, iar la sfârşitul anului 2011, mulatra a rămas însărcinată. Deşi apropiaţii celor doi au crezut că venirea pe lume a fetiţei lor i-a unit şi păreau cu adevărat fericiţi, problemele au intervenit din nou între cei doi. Laurette a renunțat la această relație, deși a încercat să se împace cu tatăl fetiței.

Alex Velea a făcut cel mai neașteptat gest posibil! Fanii au fost impresionați! (VIDEO)... Domnilor, ea este Keisy, Miss Venezuela 2016! La numai 23 de ani, a fost încoronată regină a frumuseții. E adevărată bo...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri