Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Lidia Buble, de mână cu o femeie! Cine este șatena cu care a plecat în vacanță: „A fost totul foarte spontan”

Lidia Buble și-a pus fanii pe jar atunci când au apărut pe internet fotografii cu ea, în timp ce merge pe stradă ținându-se de mână cu o tânără extrem de sexy. Mulți s-au întrebat cine este focoasa șatenă din imagini.

Lidia Buble, în vacanță alături de prietena sa

sursa foto: hepta

Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România și artista se poate lăuda cu faptul că are succes și peste hotare, mai ales de când a lansat hitul „La Luna”.

Lidia Buble, poze de senzație pe Instagram

Lidia Buble și-a pus recent fanii pe jar atunci când pe internet au apărut niște fotografii în care merge pe străzile din Saint Tropez, ținându-se de mână cu o tânără sexy. Mulți s-au întrebat cine este șatena din imagini.

citește și: Cum a reacționat Lidia Buble, când un om sărac i-a cerut ajutorul! Gestul artistei a fost filmat

Într-un interviu recent, Lidia Buble a vorbit mai multe despre vacanţa din locul preferat de milionari, Saint Tropez! Artista a trăit o experienţă inedită și astfel au ieșit la iveală detalii incredibile:

citește și: Ce religie are Lidia Buble! Artista a suferit mult în copilărie: „Într-o țară ortodoxă este destul de greu pentru noi”

„Am fost cu prietena mea, Denisa, sigur ați văzut-o pe Instagram. A fost foarte fain, a fost pentru prima dată când am fost în Saint Tropez, am rezonat foarte mult cu locul acela, mi-a plăcut foarte mult din toate punctele de vedere, de la locurile în care m-am distrat la mâncare, la oamenii relaxați, peisaje...Mi-a plăcut absolut totul, chiar aveam nevoie de o vacanță în care să mă detașez de toate cele.

A fost o decizie pe loc, stăteam și spuneam că ne-am dori să mergem în acel loc și am luat biletele, a doua zi am plecat!

Trebuie să recunosc că a fost pentru prima dată când am plecat doar eu și cu o prietenă în vacanță, până atunci eram obișnuită să fie totul aranjat, să mă aștepte șoferul la aeroport și să mă ducă la hotel, să nu fie nevoie să mă ocup eu de nimic. Acum a trebuit să ne gândim la tot, a fost totul foarte spontan și asta mi-a plăcut foarte mult.

citește și: Lidia Buble, aşa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Cum arată vedeta, fără strop de machiaj. Artista și-a uimit fanii | Foto

Ne-am distrat foarte tare pe treaba asta, e cea mai tare vacanță în care am fost”, a dezvăluit Lidia Buble pentru cei de la Antena Stars. Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii.

Lidia Buble, de mână cu o femeie! Cine este șatena cu care a plecat în vacanță: „A fost totul foarte spontan”

Lidia Buble, în vacanță alături de prietena sa (sursa foto: Hepta)

Recomandari