Căutare Live

Lidia Buble a renunțat la inhibiții în vacanța exotică și s-a pozat în cel mai provocator costum de baie. Ce reacție au avut fanii

Lidia Buble se bucură de o vacanță de vis, de unde a ținut să împărtășească și cu fanii de pe rețelele de socializare câteva frânturi din zilele pe care le petrece.

Lidia Buble a renunțat la inhibiții în vacanța exotică și s-a pozat în cel mai provocator costum de baie. Ce reacție au avut fanii

Instagram

Cântăreața le-a arătat tuturor cât de bine arată și cum se bucură de razele calde ale soarelui din vacanța exotică pe care și-a organizat-o. Lidia Buble a făcut senzație cu un costum de baie inedit.

Lidia Buble, ipostaza superbă în care s-a pozat la plajă. Cât de bine arată

Lidia Buble s-a pozat în cea mai superbă ipostază posibilă, într-un costum de baie care i-a pus în evidență formele perfecte pe care ea le deține. Silueta de vis cu care a fost înzestrată i-a făcut pe fanii cântăreței să-i aprecieze postarea.

Citește și: Câte kilograme și ce înâlțime are Lidia Buble. Cât s-a îngrășat artista de sărbători. "Toate prăjiturile pe care le-am mâncat"

Artista se bucură de o vacanță mult dorită, departe de gradele cu minus din România, undeva la plajă, într-o locație exotică. Lidia Buble este cu siguranță una dintre cele mai frumoase și apreciate cântărețe de la noi din țară, iar grija pentru imaginea ei i-a adus multe contracte. De curând, Lidia Buble a plecat într-o vacanță de vis, de unde a ținut să ș publice mai multe imagini inedite.

Câte kilograme și ce înâlțime are Lidia Buble

Blondina a postat o serie de Insta Stories în care le povestea fanilor că s-a îngrășat 2 kilograme de sărbători și i se pare extrem de mult.

Citește și: Ipostaza provocatoare, cu posteriorul la vedere, în care s-a lăsat fotografiată Lidia Buble pe plajă, în vacanță. Reacția fanilor

Ea a povestit că și-a petrecut Cărciunul acasă la părinții ei la Deva și acolo a mâncat pe săturate, în special prăjituri, mărturisind că iubește dulciurile, iar mama ei a avut grijă să o răsfețe.

Fanii au întrebat-o ce gruetate are acum, iar frumoasa blondină le-a spus că are 52-53 kilorgrame și înălțimea de 1,65 cm. De asemenea, ea mărturisit că cel mai bine se simțea când avea 50 kilograme și tocmai de aceea va încerca să slăbească în următoarele zile pentru a-i fi încăpătoare toate hainele preferate în vacanță.

După ce a dezvăluit că urmează să plece în vacanță, fanii erau acum curioși cu cine va petrece frumoasa cântăreață de vreme ce vedeta s-a despărțit de curând de iubitul ei, Harlys Beccera. Cu toate acestea, pare că Lidia Buble a trecut deja peste despărțire și nu a oferit mai multe detalii cu privire la vacanța ei.

Lidia Buble a mărturisit că relația ei cu Harlys Beccera s-a terminat. Cântăreața a dat de înțeles că distanța a fost un impediment, dar a precizat că a rămas în relații bune cu cel alături de care a trăit o poveste frumoasă.

“Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap.

Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, spunea Lidia în urmă cu puțin timp.

Antonia s-a pozat într-o salopetă din latex care i-a pus în evidență bustul generos. Cât de bine arată cântăreața... Anamaria Prodan explică ce legături a avut, de fapt, cu Dan Alexa, la 3 ani după ce s-a speculat că ar fi format un cupl...
Parteneri
Horoscopul săptămânii 4 iulie – 10 iulie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Catine.ro
Ultimele știri
x