Lily James și Sebastian Stan, scene fierbinți pe plajă. Cum au fost surprinși la filmări

Lily James și Sebastian Stan au fost surprinși pe plajă în ipostaze fierbinți în timpul fimărilor pentru noul film “Pam & Tommy” în care joacă rolurile Pamelei Anderson și a fostului ei soț, Tommy Lee.

Pe platourile de filmare, Lily James și actorul roman de succes de la Hollywood Sebastian Stan se comportă ca un adevărat cuplu.

Profimedia

Tinerii actori de la Hollywood au recreat celebra nuntă de pe plajă a lui Tommy Lee și a Pamelei Anderson, iar fotografiile vorbesc de la sine, chimia dintre cei doi fiind extrem de vizibilă. Pe platourile de filmare, Lily James și actorul roman de succes de la Hollywood Sebastian Stan se comportă ca un adevărat cuplu.

Lily James, care a copiat întocmai imaginea Pamelei Anderson din tinerețe, e într-o formă de zile mari, cu un bust amplu și o siluetă fără cusur. Pentru a ajunge să aibă un bust amplu ca al Pamelei, Lily James a purtat un mulaj din silicon. În același timp, Sebastian Stan a purtat toate tatuajele lui Tommy Lee și o perucă brunetă, pentru a reda întocmai look-ul pe care îl avea artistul.

Fotografiile în ipostaze incendiare, la plajă

Lily și Sebastian au recreat nunta din 1995 din Cancun a Pamelei și a fostului ei soț. Scenele s-au filmat pe o plajă din California. Cei doi actori au fost surprinși în valurii mării, sărutându-se pasional și jucându-se în apă.

Citește și: Lily James în pielea Pamelei Anderson. Cum a trecut de la cupa B la DD fără operații estetice

În 1995, nunta Pamelei și a lui Tommy a avut loc în fața a 8 invitați, după ce cei doi se cunoașteau de doar 4 zile. Decizia lor de a se căsători atunci a surprins o lume întreagă. La nunta lor, Pamela a purtat un costum de baie alb minuscul, iar Tommy Lee doar o pereche de pantaloni cargo. Pamela avea 27 ani, iar Tommy 32 ani, fiind extrem de îndrăgostiți.

Pentru a marca evenimentul, Pamela și Tommy au mers la un salon de tatuaj pentru a-și tatua pe inelare la mâna stângă “verighetele” din cerneală.

Transformările prin care au trecut Lily James și Sebastian Stan la filmările pentru “Pam & Tommy”

Lily James a avut parte la filmări de o transformare de zile mari, după ce, ca prin minune, de la cupa B la sutien a ajuns la cupa DD, fără operații estetice. Stiliștii și make-up artiștii echipei de filmări au improvizat, iar Lily a avut un bust nou, din plastic, cât a jucat rolul Pamelei Anderson, pe parcursul filmărilor.

Pamela și Tommy au împreună doi copii, pe Brandon, în vârstă de 24 de ani, și pe Dylan, în vârstă de 23 de ani.

Citește și: Cum arată actrița care o va interpreta pe Pamela Anderson în “Pam & Tommy”. Actorul alături de care apare în film e român

După ce a auzit că noul serial este în lucru, Pamela Anderson a declarat că “e un serial ieftin” și că ea speră că totuși e o glumă proastă. Mai mult, Pamela a mai spus că ea nu a auzit niciodată de acești actori, de Lily James și Sebastian Stan, care au fost lăudați pentru transformările lor, potrivit Daily Mail.

Serialul se va focusa pe faptul că cei doi s-au căsătorit la doar 96 de ore după ce s-au cunoscut și caseta cu imagini intime din luna de miere care a ajuns să fie publică fără știrea lor, în 1995.

Parteneri
De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă. Motivele științifice din spatele teoriei
Dacă încerci să mănânci sănătos, cu siguranță ai auzit despre beneficiile consumului micului dejun. Dar s-ar putea să ai încă dubii cu privire la importanța pauzei de masă la prânz. De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă, oare.
Catine.ro
Ultimele știri