Lindsay Lohan, de la cea mai îndrăgită fetiță, la copil problemă și pușcărie. Cum arată și ce face acum, după ani de scandaluri

Lindsay Lohan era una dintre cele mai îndrăgite actrițe mici atunci când era copil, însă numeroasele sale scandaluri au eclipsat de-a lungul timpului cariera sa.

Cum arată Linday Lohan la 34 de ani

Profimedia

Lindsay Lohan și-a făcut un renume la Hollywood încă de mică, atunci când a apărut în filmul The Parent Trap, ce a ajutat-o să-și creeze un renume la nivel mondial.

Rolurile sale din The Parent Trap, în care a jucat gemene, a fost atât de convingător, încât mulți fani au crezut inițial că au de-a face cu două surori.

După acel film, ea a jucat în numeroase pelicule de succes, printre care se numără Life-Size (cu supermodelul Tyra Banks), Freaky Friday (cu Jamie Lee Curtis), Confessions of a Teenage Drama Queen, Mean Girls, Herbie: Fully Loaded, Just My Luck și I Know Who Killed Me.

Cum arată și ce face Lindsay Lohan acum, la vârsta de 34 de ani

Deși a avut succes în cariera sa încă de mică, pe plan personal, Lohan s-a confruntat cu numeroase probleme.

Vezi cum arată Lindsay Lohan acum în GALERIA FOTO

Ea a avut probleme cu tatăl său, Michael (ce a fost în închisoare de mai multe ori), și mama sa, Dina Lohan.

Citește și: Staruri care au făcut ani grei de închisoare. Ce muzician celebru a fost condamnat pentru omorârea unui femei în propria locuință

Lohan s-a mutat singură în Los Angeles la 18 ani, moment în care au început să apară problemele sale cu diferite substanțe, a declarat actrița într-un interviu cu Oprah în 2013.

În anul 2007, Lohan a fost arestată pentru prima dată în luna mai pentru condus sub influență și deținerea unei cantități de cocaină, după ce a pierdut controlul volanului mașinii sale Mercedes, scrie E!Online.

În luna iulie a aceluiași an, actrița a fost arestată din nou, de această dată și cu un permis suspendat, pentru care a stat o singură zi în închisoare. În luna noiembrie, Lohan a ajuns din nou în închisoare, de această dată pentru doar 84 de minute.

În anul 2010, ea a avut din nou probleme cu legea după ce nu a apărut la un proces în care era implicată pentru că a participat la festivalul de la Cannes. În același an, ea a fost condamnată la 90 de zile în închisoare, din care a petrecut în închisoare două săptămâni.

În anul 2011, ea a condamnată la 120 de închisoare din cauza problemelor legale din anul 2007.

Citește și: Paris Hilton a împlinit 40 de ani. Cum arată și ce face acum ”fata rea a Hollywood-ului”

Recent, se pare că Linday Lohan a evitat problemele ce au dus la săptămânile petrecute în închisoare. Din 2016, actrița a deschis mai multe cluburi și stațiuni în Grecia.

Ultimele știri