Căutare Live

Liviu Vârciu și-a făcut fanii geloși cu ultima ispravă! „Zici că sunt un copil de cinci ani și a venit Moș Crăciun”

În timp ce unii se relaxează pe insulele greceşti, alţii aleg litoralul Mării Negre. Liviu Vârciu a fugit de canicula din Capitală și se distrează de minune la mare!

În timp ce unii se relaxează pe insulele greceşti, alţii aleg litoralul Mării Negre. Liviu Vârciu a fugit de canicula din Capitală și se distrează de minune la mare!

Vedeta nu a ratat ocazia să transmită și un mesaj admiratorilor săi, iar clipul video a făcut senzație.

„Ce faceți? Tot la București, la București? Căldurile alea infernale. Ce să vă zic, îmi pare rău. Ce să vă zic? Mă distrez. Zici că sunt un copil de cinci ani și a venit Moș Crăciun”, a zis acesta mai binedispus ca niciodată.

Aflat pe o ambarcațiune, Liviu Vârciu a surprins niște imagini de-a dreptul spectaculoase!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi cum s-a distrat vedeta sau savurează momentul în care acesta s-a dat cu ruj și a făcut senzație!

Aşchia nu sare departe de trunchi! Fiul lui Adrian Mutu s-a făcut mare și deja frânge multe inimi! Cum arată puștiul fot... „Libelula” lui Speak și-a făcut de cap în club! Artistul nu o să fie prea încântat dacă vede imaginile cu tânăra care i-...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri