Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Lovitură grea pentru Vulpița Veronica, de la Acces Direct! Ce se întâmplă cu fiica ei

Vulpița Veronica revine în forță, în noul sezon al emisiunii „Acces Direct”, de la Antena 1. De data aceasta, tânăra din Blăgești se confruntă cu o problemă gravă.

Vulpița Veronica și fiica sa, aflată în Blăgești

Emisiunea „Acces Direct” a fost oprită după ce Vulpița Veronica Stegaru a fost confirmată cu Covid-19. Tânăra s-a infectat cu noul coronavirus în timpul unei vizite acasă, la Blăgești.

Vulpița Veronica de la Acces Direct, acuzată de lucruri grave

Vulpița Veronica și-a vizitat fetița, dar se pare că acest lucru a costat-o scump. Nevoită să stea în carantină, tânăra a putut să își bucure fanii doar prin intermediul fotografiilor și al clipurilor video postate pe Instagram.

citește și: Vulpița Veronica, dezvăluire despre Acces Direct! Ce a transmis: „Vă uitați acum?”

Începând cu 17 august, emisiunea „Acces Direct” cu noi și noi dezvăluiri despre cel mai urmărit cuplu al momentului, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești.

Se pare totuși că, deși s-a vindecat de Covid-19, de tânără tot se țin scai problemele. Soacra acesteia este extrem de supărată și amenință chiar și acum cu faptul că va ajunge să se judece la tribunal cu Vulpița Veronica, pe care o consideră o mamă iresponsabilă.

Lovitură grea pentru Vulpița Veronica, de la Acces Direct! Ce se întâmplă cu fiica ei

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru, la emisiunea „Acces Direct”

Femeia vrea să crească ea fetița și mama acesteia să fie decăzută din drepturi. Soacra Vulpiței Veronica o acuză de neglijență și spune că aceasta urmărește să fie celebră, fără să-i pese de nevoile emoționale sau financiare ale copilei.

Cine are dreptate și ce se întâmplă în viața Vulpiței Veronica din Blăgești? Află în noul sezon al emisiunii Acces Direct”, de la Antena 1. Rămâne de văzut în ce măsură tânăra va reuși să cadă la pace cu Viorel Stegaru și cu mama sa, dar și ce planuri de viitor are tânăra din Blăgești.

citește și: Surpriză! Ce a apărut pe contul lui Viorel Stegaru, de ziua lui de naștere!

„Începem un nou sezon “Acces Direct” după o vacanţă atipică, pe care am petrecut-o mai mult în izolare! Revenim cu forte proaspete, cu grijă şi cu teama că suntem pândiţi la tot pasul de acest virus care a dat peste cap întreaga lume! Însă viaţa trebuie să meargă cumva mai departe, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranţă, dar şi cu entuziasmul unei normalităţi pe care o aşteptăm cu toţii! Până atunci, zilnic, în casele dumneavoastră, de luni până sâmbătă, sperăm să ne primiţi ca şi până acum, de la ora 17:00, cu subiecte despre viaţă şi despre oameni, fără filtre, fără cosmetizări, cu realităţi dure, dar şi cu aspect dintre cele mai diverse legate de celebrităţi, lifestyle, anchete sociale, şamd. Vă mulţumim că ne aşteptaţi cu nerăbdare! Să fim sănătoşi şi optimişti!”, a declarant Mirela Vaida, despre noul sezon al emisiunii „Acces Direct”.

Recomandari