Margot Robbie, surprinsă în ipostaze fierbinți alături de soțul ei. Cei doi nu și-au mai putut stăpâni sentimentele

Celebra actriță Margot Robbie, care a devenit faimoasă datorită rolului ei din filmul “The Wolf of Wall Street”, a fost surprinsă de paparazzi în ipostaze incendiare, alături de soțul ei.

Celebra actriță Margot Robbie, care a devenit faimoasă datorită rolului ei din filmul “The Wolf of Wall Street”, a fost surprinsă de paparazzi în ipostaze incendiare, alături de soțul ei.

Profimedia

Frumoasa blondină, în vârstă de 30 ani, a petrecut câteva zile de relaxare alături de soțul ei, Tom Ackerley, la Puerto Vallarta.

Margot și Tom sunt căsătoriți de 5 ani, dar acum mai îndrăgostiți ca oricând. Paparazzi i-au surprins pe cei doi în apă la mare și apoi relaxându-se pe șezlong, unde au trăit momente fierbinți, când Tom a sărutat-o pasional pe frumoasa actriță.

Margot și Tom, ipostaze fierbinți

Margot Robbie a purtat un sutien minuscule, de culoare caramel și un slip retro alb, cu imprimeu. Când Tom a văzut-o pe frumoasa lui soție într-un asemenea costum de baie sexy, nu s-a mai putut abține și și-a exprimat trăirile liber, pe plajă, în văzul tuturor.

Pe când Margot ieșise din apă și se ștergea cu un prosop roșu, Tom s-a dus la ea, s-a așezat deasupra ei pe baldachin și a sărutat-o pasional, semn că flacăra dintre cei doi nu s-a stins în ciuda faptului că sunt căsătoriți de 5 ani.

Citește și: Margot Robbie a apelat la o schimbare de look. Cum arată acum blonda sexy din "The Wolf of Wall Street"

Cu un formele la vedere, cu picioarele ei lungi și intens lucrate la sală, frumoasa blondină a făcut furori pe plaja din Puerto Vallarta.

Cei doi soți au intrat împreună în apă, au stat îmbrățișați și și-au zâmbit încontinuu. Frumosul cuplu s-a bucurat de soare și vremea perfectă pentru vacanță.

Povestea de dragoste pe care o trăiește Margot

Frumoasa actriță și soțul ei dețin împreună compania de film LuckyChap Entertainment, împreună cu doi prieteni de-ai lor, Josey McNamara și Sophia Kerr.

Margot și Tom s-au căsătorit în 2016. Tom Ackerley este regizor, iar ea actriță și se pare că nu se putea să existe o combinație mai bună pentru a forma un cuplu perfect. Deși sunt împreună de mulți ani, Tom și Margot mereu au vrut să-și țină relația departe de ochii curioșilor.

Margot și Tom au apărut împreună pe covorul roșu la Globurile de Aur în 2020. Ultima oară când apăruseră împreună la un evenimente a fost în 2018, tot la Globurile de Aur.

Citește și: Margot Robbie, schimbare completă de look. Cum arată cu părul scurt și negru

Frumoasa actriță l-a întâlnit pe Tom în 2013, pe platourile de filmare ale filmului “Suite Francaise”. Se pare că după ce se împrieteniseră pe platoul de filmare, ea, Tom și alți 3 actori, au decis să se mute împreună la Londra într-o casă pentru că le plăcea tare mult compania unul celuilalt. Cu toate acestea, ea pusese ochii pe Tom încă de la început.

Deși Margot era îndrăgostită de Tom de mult timp, nu voia să strice prietenia lor, neștiind că și el nutrește aceleași sentimente pentru ea. În sfârșit, într-o zi din 2016, Tom i-a mărturisit ce simte și frumoasa lor relație a început.

Ultimele știri