Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Maria Constantin, mesaj cu ocazia onomasticii ei. Ce a apărut pe contul de socializare al artistei | Foto

Maria Constantin își animersează onomastica, ocazie cu care artista a postat un mesaj pe contul său de socializare. Ce a scris frumoasa cântăreață.

Maria Constantin

Facebook

Maria Constantin este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară. Este frumoasă și talentata și are un număr impresionant de admiratori.

Noi dezvăluiri despre scandalul în care e implicat fostul soț al Mariei Constantin! „De foarte multe ori am luat bătaie”

Astăzi, de sărbătoarea Sfintei Mării, artista își aniversează onomastica, precum de alte zeci de mii de sărbătoriți, din toata țara.

Frumoasa Maria Constantin a postat, cu această ocazie o fotografie și un mesaj alaturat, adresat tuturor sărbătoriților de astăzi.

"La mulți ani tuturor ce poarta numele Sfânt al Fecioarei Maria!"

Maria Constantin, mesaj cu ocazia onomasticii ei. Ce a apărut pe contul de socializare al artistei | Foto

Maria Constantin/ sursă foto: Facebook

Urările au curs pe contul de socializare al artistei în dreptul fotografie, în care vedeta purta o ținută foarte frumoasă, tradițională.

"La mulți ani cu sănătate fericire și liniște sufleteasca alături de cei dragi ție și familiei tale cu drag/La mulți ani și multă sănătate ca e mai bună ca toate!/La multi anu Mărie frumoasă!/La mulți ani fericiți și multă sănătate de ziua numelui."/ au fost doar câteva dintre urările primite de artista, alături de felicitările virtuale, care au curs în lanț pe contul sau de socializare.

Recomandari