Mark Wahlberg, transformat total. Actorul de 49 de ani a pierdut lupta cu kilogramele

Obișnuit cu un corp lucrat în sala de forță, Mark Wahlberg i-a luat prin surprindere pe fanii săi de pe rețelele sociale cu noul său look.

Obișnuit cu un corp lucrat în sala de forță, Mark Wahlberg i-a luat prin surprindere pe fanii săi de pe rețelele sociale cu noul său look

Profimediaimages.ro

La mijlocul lunii aprilie, Mark Wahlberg dezvăluia că trebuie să se îngrașe 14 kilogramele în următoarele trei săptămâni. Și-a propus asta după ce a acceptat rolul din ”Father Stu”.

Cum timpul s-a scurs, Mark și-a făcut o fotografie menită să-i țină la curent pe fani cu progresele sale.

Nu este pentru prima dată când Markl Wahlberg trece printr-o schimbare radicală. De această dată a fost nevoit să mănânce ”tot ce-i cade în mână”, iar strategia a funcționat.

Citește și: Mark Wahlberg își expune corpul la plajă. Cum poate arăta actorul care câștigă 300 de milioane de dolari pe an

”De acum 3 săptămâni până acum. Mulțumită mâncării lui @chef_lawrence_d”, a notat actorul la descrierea imaginii. În colajul care conține două imagini făcute la distanța de timp menționată anterior, Mark apare fără cămașă.

În prima poză, bărbatul își expune silueta lucrată intens la sală, iar a două îl arată așezat în pat. Kilogramele în plus sunt vizibile cu ochiul liber.

Mark Wahlberg, acuzat că ia steroizi

În trecut, numele actorului Mark Wahlberg a fost legat de un scandal în care un distribuitor mare de steroizi a fost condamnat la închisoare.

Citește și: Cum arată soția lui Mark Wahlberg. Cine e frumoasa Rhea Durham și cu ce ocupă

Deși s-a vorbit despre dovezi care să demonstreze că actorul a cumpărat steroizi de la el, Mark a declarat la momentul respectiv că în ceea ce îl privește pe el, totul este natural, iar forma fizică pe care o posedă se datorează muncii intense din sala de sport.

Mark Wahlberg își îngrijește intens corpul

Este cunoscut faptul că Mark Wahlberg se antrena zilnic și avea un program dur, care începea în jurul orei cinci dimineață. Aceasta includea antrenamente fizice, criosaună, golf și mese cu alimente sănătoase. Zilele sale se terminau la 19:30, când deja dormea.

Dar deși este pasionat de un stil de viață sănătos, Mark Wahlberg nu se ferește să recurgă la transformăril fizice drastice.

Citește și: Cum arăta Mark Wahlberg în tinerețe. Puțini știu ce carieră a avut înainte să ajungă actor

Acestea i-au adus sume uriașe în conturi și numai anul trecut averea actorului era estimată la 225 de milioane de dolari. Pe lângă banii din actorie și publicitate, Mark Wahlberg deține și un lanț de restaurante de tip fast-food în Statele Unite ale Americii.

Ultimele știri