Mark Wahlberg își expune corpul la plajă. Cum poate arăta actorul care câștigă 300 de milioane de dolari pe an

Mark Wahlberg este unul dintre cei mai apreciați actori, care a făcut mereu senzație cu rolurile din filmele în care a jucat.

Mark Wahlberg, mereu admirat pentru trupul său de invidiat

Profimedia Images

Pe numele său complet, Mark Robert Michael Wahlberg, actorul era cunoscut sub numele de Marky Mark, iar celebritatea a cunoscut-o în anul 1991 atunci când a debutat alături de trupa Marky Mark and the Funky Bunch.

Pentru că încă de la început actorul s-a făcut remarcat cu trupul său de invidiat, iar cum, bărbatul a publicat pe contul de Instagram un filmuleț pentru a le reaminti fanilor că deși anii au trecut, aspectul său fizic a rămas impecabil. Chiar dacă are 49 de ani, Mark are un stil de viață impecabil, care l-a ajutat să-și păstreze forma fizică.Mark Wahlberg și-a făcut un nume în lumea filmului în producții precum The Basketball Diaries, Boogie Nights, The Perfect Storm, Planeta Maimuțelor, The Departed, The Fighter, seria Transformers, Entourage și și seria Tata în război cu...tata.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Citește și: Cum arăta Mark Wahlberg în tinerețe. Puțini știu ce carieră a avut înainte să ajungă actor

Mark Wahlberg, acuzat că ia steroizi

În trecut, numele actorului Mark Wahlberg a fost legat de un scandal în care un distribuitor mare de steroizi a fost condamnat la închisoare.

Richard Rodriguez este numele bărbatului care a fost acuzat că a vândut ilegal steroizi pentru nume mari, iar atunci a fost momentul în care a precizat și despre Wahlberg. Deși s-a vorbit despre dovezi care să demonstreze că actorul a cumpărat steroizi de la el, Mark a declarat la momentul respectiv că în ceea ce îl privește pe el, totul este natural, iar forma fizică pe care o posedă se datorează muncii intense din sala de sport.

Mark Wahlberg se numără printre celebritățile care îți țin fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața lor, mai ales acum, în pandemie, când multe proiecte au fost oprite.

Citește și: Ce mai face și cum arată Mark Wahlberg la 49 de ani. Exercițiile fizice l-au transformat complet

Actorul se antrenează zilnic și a mărturisit că programul lui începe la ora 5 de dimineață, când deja are antrenamente fizice, apoi face criosaună, joacă golf și în tot acest timp consumă mese cu alimente sănătoase, iar la ora 19:30 deja doarme.

Anul trecut averea actorului a fost estimată la 225 de milioane de dolari. Pe lângă banii din actorie și publicitate, Mark Wahlberg deține și un lanț de restaurante de tip fast-food în Statele Unite ale Americii.

Ultimele știri