Mezina lui Donald Trump se mărită. Cum arată Tiffany și ce avere are Michael Boulos, viitorul ei soț

Fiica cea mică a lui Donald Trump, Tiffany, a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Michael Boulos.

Fiica cea mică a lui Donald Trump, Tiffany, a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Michael Boulos

Profimediaimages.ro

Logodnicul miliardar i-a oferit un inel special tinerei atunci când a pus marea întrebare.

Bijuteria primită de mezina lui Donald Trump are trei diamante de 13 carate și, conform Daily Mail, valoarea ei se ridică la circa 1,2 milioane de dolari. Pentru a intra în posesia ei, bărbatul a fost nevoit să zboare la Dubai alături de un specialist.

Accesează GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu Tiffany Trump și partenerul ei.

Cum arată inelul de logodnă al lui Tiffany Trump

În imaginile obținute de publicația menționată, Tiffany poartă pe inelar bijuteria proiectată de dealerul de diamante Samer Halimeh.

Vizibil emoționată și îmbrăcată într-o ținută all black, fiica cea mică a lui Donald Trump își ține mâna ridicată pentru a scoate în evidență inelul fabulos.

Citește și: Ce se întâmplă cu Jake Angeli, "omul bizon", după ce a atacat și a făcut dezastru în Capitoliu. Polițiștii au început arestările

De altfel, bijuteria se remarcă fără pic de ajutor, având în vedere dimensiunea ei. Diamantul montat pe centrul inelului este înconjurat în lateral de alte două diamante, mai mici, tăiate în formă de trapez.

Imaginile au fost realizate la hotelul deținut de Donald Trump, iar emoția este vizibilă pe chipul celor doi iubiți.

Machiajul special pe care Tiffany l-a ales nu mai pare intact în poze, semn că a vărsat câteva lacrimi.

Accesează GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu Tiffany Trump și partenerul ei.

Cine este Michael Boulos, viitorul ginere al lui Donald Trump

La începutul lunii ianuarie 2018, paparazzi i-au surprins împreună pe Tiffany Trump și iubitul ei, Michael Boulos.

Citește și: Lui Donald Trump i s-a interzis accesul pe Facebook si Instagram. Ce a făcut președintele SUA pe rețelele de socializare

Născut în Kfaraakka, un sat din nordul Libanului, Boulos are origini franceze și libaneze. S-a mutat din Nigeria la o vârstă fragedă, acolo unde familia sa deține o companie evaluată la câteva miliarde de dolari. De asemenea, ea are și sedii în alte 10 țări.

Massad Boulos, tatăl lui Michael, se ocupă de afacere, în timp ce mama sa a fondat Society for the Performing Arts în Nigeria.

Viitorul ginere al lui Donald a crescut în Lagos, alături de cei trei frați ai săi și a urmat cursurile unității American International School.

Felul extravagant de a își petrece timpul liber, în baruri, călătorind cu private jet-ul familiei și petrecând pe iahturi a atras atenția presei care i-a atribuit și o poreclă.

Citește și: Ținuta aleasă de Melania Trump pentru ultima sărbătoare la Casa Albă. Cum i-a scos în evidență corpul de fost model

Vanity Fait l-a numit ”prietenul miliardar al fiicei lui Donald”.

Michael nu a neglijat școală și a obținut o diplomă în finanțe și managementul proiectelor. De cealaltă parte, Tiffany este licențiată în drept, conform The Independent.

Accesează GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu Tiffany Trump și partenerul ei.

Ultimele știri