Ținuta aleasă de Melania Trump pentru ultimul Crăciun la Casa Albă. Cum i-a scos în evidență corpul de fost model

Donald și Melania Trump sărbătoresc ultimul Crăciun la Casa Albă. Anul viitor, Joe și Jill Biden vor fi cei care se vor bucura de decorațiunile și tradițiile de la sediul prezidențial.

Melania Trump, ultimul Crăciun la Casa Albă

hepta.ro

În ianuarie Joe Biden se va instala la Casa Albă după ce va prelua mandatul de președinte al SUA. Până atunci, președintele cu mandatul 2016-2020 împreună cu Prima Doamnă respectă în continuare tradițiile de sărbători.

În ajun de Crăciun Melania Trump s-a lăsat fotografiată lângă brad, purtând o fustă roșie și o pereche de pantofi cu toc. Ținuta scoate în evidență silueta de fost model a Melaniei Trump. Melania Trump are 50 de ani, dar este într-o formă de zile mari, așa cum este lesne de observat. Soția lui Donald Trump și-a început cariera de model de la vârsta de 16 ani. De-a lungul timpului, ca model, Melania a lucrat pentru case de modă cunoscute, inclusiv pentru cea a lui Donald Trump: Trump Model Management.

Ca primă domnă, Melania Trump a fost o prezență extrem de plăcută și de invidiată.

Melania Trump, în toiul tradițiilor de Crăciun de la Casa Albă

„Jucăriile au fost împachetate și sunt gata de plecare! Mereu mi-a plăcut să urmăresc călătoria lui Moș Crăciun în Ajunul Crăciunului! Crăciun Fericit!”, a scris Prima Domnă pe contul său de Instagram.

Citește și: Cu ce se ocupă Ashley Biden: „De la trei ani vrea să schimbe lumea”. Povestea impresionantă a fiicei noului președinte american

Anterior, Donald Trump și Melania Trump au realizat o înregistrare prin care le-au urat sărbători fericite americanilor. Donald și Melania Trump le-au mulțumit celor care au făcut eforturi în pandemie, președintele numind vaccinul anticoronavirus, „o minune de Crăciun”.

„Eu și Donald Trump vă transmitem tuturor cele mai calde urări de Crăciun! Fie ca dragostea pe care o împărtășim familiei și prietenilor să ne umple inimile de pace și bucurie!”, a scris Melania Trump pe contul său de Instagram.

Citește și: Ținuta aleasă de Melania Trump pentru a primi brazii de la Casa Albă. E ultimul Crăciun pe care îl organizează ca Prima Doamnă

Casa Albă a fost împodobită de sărbătoare ca în fiecare an, iar Melania Trump a împărtășit pe rețelele sociale fiecare moment din pregătirile de Crăciun:

În acest an au fost montate la Casa Albă 106 coronițe de flori, 62 de brazi și peste 1.200 de ghirlande.

Citește și: Cine sunt copiii și nepoții lui Joe Biden. Povestea dramatică de viață a politicianului american

Camera Roșie din Casa Albă a fost decorată cu un brad de Crăciun ornat cu obiecte făcute manual și dedicat personalului medical care se luptă cu pandemia de coronavirus.

De asemenea, și camera albastră a fost împodobită cu ornamente realizate manual de artiști.

„Ornamentele simbolizează spiritul vesel al sezonului de sărbători”, a descris Melania Trump ornamentele cu care a fost împodobită Casa Albă.

Primirea bradului a coincis cu sosirea în Capitala Washington DC a celor doi curcani Winston şi Ben care aveau să fie grațiați prin ordin prezidenţial şi cu dispoziţia lui Donald Trump.

Donald și Melania Trump, ultimele sărbători la Casa Albă

Este ultima dată când Donald Trump și Melania sunt în centrul atenției de Crăciun în SUA. De tradiții, decorațiuni, colindători, cadouri se vor bucura la anul Joe și Jill Biden.

Donald Trump a pierdut alegerile de anul acesta în fața contracandidatului său democrat Joe Biden.

Donald Trump, în vârstă de 74 de ani le-a ordonat subalternilor lui să „facă ce au de făcut în legătură cu tranziţia puterii către echipa lui Joe Biden”.

Jo Biden a câștigat alegerile prezidențiale din SUA, desfășurate pe 3 noiembrie, devenind astfel cel de-al 46-lea președinte american. De asemenea, el este și cel mai în vârstă președinte din istoria americanilor, având aproape 78 de ani.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Ultimele știri