Căutare Live

Mihai Bendeac a ajuns să facă plângere la secția de poliție. Ce i s-a întâmplat actorului: „A fost din răzbunare”

Mihai Bendeac a avut parte de momente dificile, după ce a constatat că i-au fost furate oglinzile de la mașină. Actorul a mers la o secție de poliție pentru a face plângere.

Mihai Bendeac a povestit că i-au fost furate oglinzile de la mașină și bicicleta

Antena 1 & Instagram

Mihai Bendeac a povestit pe rețelele sociale prin ce a trecut în ultima perioadă. Actorul a ajuns la secția de poliție pentru a depune plângere, după ce și-a găsit automobilul fără oglinzi. Ulterior, actorul a mărturisit că i-a fost furată și bicicleta.

Juratul iUmor a mărturisit că a avut parte de câteva zile „interesante”.

Citește și: Schimbul de replici neașteptat dintre Mihai Bendeac și Iulia Albu. "Credea că am venit să îl cer în căsătorie"

Mihai Bendeac a fost jefuit. Ce a povestit actorul

Mihai Bendeac a depus plângere la poliție, după ce i-au fost furate oglinzile de la mașină.

„Nu știu cum au fost ultimele zile pentru voi, dar pentru mine au fost foarte interesante. Mi s-au furat oglinzile de la mașină. Asta s-a întâmplat din pură răzbunare. Și m-am dus la secția de poliție și am făcut acolo plângere”, a poestit Mihai Bendeac pe rețelele sociale.

Citește și: Răspunsul lui Dan Petrescu pentru Mihai Bendeac, la 2 săptămâni după scrisoarea deschisă a actorului. Cum a reacționat antrenorul

Mihai Bendeac le-a povestit fanilor că după experiența cu oglinzile furate și secția de poliție au mai urmat evenimente neplăcute.

„Am dat să intru în bloc prin spatele blocului, dar nu se putea intra pentru că geamul era spart și era un lanț. Nu se mai poate! Îmi vine să mă mut de aici și să nu mai aud niciodată de centrul Bucureștiului”, a spus juratul iUmor.

Mihai Bendeac a realizat că și bicicleta la care ținea foarte mult i-a fost furată.

„Ni s-au furat bicicletele. Eram câțiva oameni care aveam aici bicicletele. Inclusiv bicicleta mea era acolo. Bicicleta pe care o iubeam foarte mult. Abia îi pusesem viteze, claxon”, a povestit Mihai Bendeac pe rețelele sociale.

Cât câștigă Mihai Bendeac din teatru

Mihai Bendeac e actor de teatru și film, a absolvit Universitatea Națională de Arta Teatrală și Cinematrografică I.L. Caragiale. Cântăreț, scenarist și regizor. Jurat, poet și compozitor. Toate până la 38 de ani.

Citește și: Iulia Albu, moment savuros de roast pe scena iUmor, duminică, la Antena 1. Bendeac: „Am crezut că vrea să mă ceară în căsătorie!”

Mihai Bendeac s-a născut pe 16 februarie în anul 1983. A fost ”Vișinescu”, torționarul-administrator de scară. A smuls lacrimi cu Nea Mărin la Mall. L-a jucat, magistral, pe Gigi Dinică, dar a intrat și în pielea lui Fernando de la Caransebeș. Și-a pus fes și a țipat :”Nu știu d-astea!”, a recitat precum Vadim Tudor și s-a lăsat julit, fix ca pe Târgu Ocna.

A fost maestru la ”În puii mei”, prezentator la ”X Factor” la Antena 1. Alături de Delia Matache și de Cheloo este jurat iUmor.

Într-o ediție a emisiunii iUmor, pe când avea o discuție aprinsă cu Delia despre felul în care ea cheltuie banii, Mihai a dezvăluit că ar câștiga 6400 lei din teatru.

Soția lui Daniel Onoriu, declarațiile neașteptate pe care le-a făcut după ce fostul pilot s-a trezit din comă. Ce spune ... Antonia a renunțat complet la inhibiții și s-a pozat într-un mare fel pe internet. Cât de bine arată cântăreața...
Parteneri
Cum să-ți alegi parfumul în funcție de zodie. Află ce preferințe are fiecare nativ
Catine.ro
Ultimele știri
x