Antena Căutare

Răspunsul lui Dan Petrescu pentru Mihai Bendeac, la 2 săptămâni după scrisoarea deschisă a actorului. Cum a reacționat antrenorul

După ce Mihai Bendeac, celebrul actor de teatru și jurat iUmor, l-a criticat pe Dan Petrescu că nu vrea să preia echipa națională, el a primit în sfârșit răspunsul antrenorului.

colaj dan petrescu si mihai beandeac Galerie
După ce Mihai Bendeac, celebrul actor de teatru și jurat iUmor, l-a criticat pe Dan Petrescu că nu vrea să preia echipa națională, el a primit în sfârșit răspunsul antrenorului. | Hepta/Antena 1

Dan Petrescu, fost fotbalist și actual antrenor, a fost unul dintre antrenorii pe care Federația Română de Fotbal spera să îi convingă să preia echipa națională. Din păcate, la 2 săptămâni de la insistențe a venit și răspunsul sportivului.

În urmă cu câteva zile, Mihai Bendeac a reacționat la vestea comunicată de Dan Petrescu cu privire la refuzul său de a antrena echipa Națională.

În scrisoarea sa deschisă pentru Dan Petrescu, Mihai Bendeac spunea că es uimit de faptul că antrenorul nu renunță la bani pentru a merge să antreneze echipa națională de fotbal.

La 2 săptămâni după această scrisoare deschisă, Dan Petrescu i-a oferit un răspuns lui Mihai Bendeac.

Răspunsul lui Dan Petrescu la scrisoarea deschisă a lui Mihai Bendec

”Dacă aș fi plătit singur clauza aia de 400.000 de euro, la Federație mi s-a propus un salariu de 300.000, asta înseamnă 25.000 de euro pe lună, trebuia să dau 100.000 de euro de la mine ca să antrenez echipa națională.

Citește și: Schimbul de replici neașteptat dintre Mihai Bendeac și Iulia Albu. "Credea că am venit să îl cer în căsătorie"

Au fost voci prin ziare, că am mai citit și eu ziarele, care au spus că nu înțeleg decizia mea de a nu merge la echipa națională, că am făcut bani și ce-mi mai trebuie mie bani la vârsta asta și nu știu ce.

Dacă ei îmi găsesc un antrenor de la echipa națională care antrenează gratis sau care plătesc să antreneze echipa națională, o să antrenez și eu echipa națională și o să dau 100.000 de euro de la mine.

Și dacă găsește în Mauritania sau undeva. Eu le propun celor care mi-au zis să se ducă să muncească gratis”, a spus Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă, potrivit Digi Sport.

În prezent, Dan Petrescu este antrenor al echipei de fotbal CFR Cluj și e cel de-al treilea nume căruia i s-a oferit opțiunea de-a prelua echipa națională și a refuzat-o, după ce Gheorghe Hagi și Răzvan Lucescu au luat aceeași decizie, potrivit Digi Sport.

Ce spunea Mihai Bendeac în scrisoarea deschisă pentru Dan Petrescu

Într-o scrisoare deschisă postată pe contul său de Facebook, Bendeac și-a exprimat uimirea și, totodată, regretul că partea materială a câștigat în detrimentul sentimentului de mândrie și a încercării de a fi “un erou” și de a face ceva pentru Națională.

Bendeac și-a început “pledoaria” prin a-i aprecia performanțele lui Petrescu, în fotbal, și prin a-și exprima respectul și iubirea ce i le poartă.

Citește și: Mihai Bendeac, voluntar într-un număr de contorsionism la iUmor: „Aici trebuia să ajungă viața mea?”

A continuat prin a-și menționa surprinderea că Petrescu nu a ajuns la nivelul la care să fie atât de stabil financiar încât să accepte un rol, nu pentru bani, ci pentru suflet. „400 de mii de euro?Asta vă oprește?” a scris Bendeac.

”Domnule Petrescu, fac parte din generația care vă divinează. De ce? În primul rând ca jucător. Sunteți printre foarte puținii jucători români care au demostrat constanță și performanță atât la echipa națională, cât și la un mare club european”, a scris el.

“Vă iubesc necondiționat. Secretul meu murdar este fotbalul. E pasiunea mea secretă. Știu istoria fotbalului românesc (și nu numai) în detaliu. Asta mă sperie, uneori.

Domnule Petrescu… e ireal cum o persoană precum dumneavoastră sau domnul Olăroiu nu puteți ajunge la punctul ăla al vieții în care intervine sentimentul de 'Bă… Dacă mor mâine, din punct de vedere financiar, 10 generații sunt asigurate… Oricum în afară de fotbal nu respir altceva.. Atât există! Fotbal! E viața mea!", a mai scris actorul.

"Domnule Petrescu… 400 de mii de euro??? Asta vă oprește? La banii dumneavoastră îi plăteam mâine”, a fost reacția lui actorului contrariat.

Declarația Simonei Halep după prima victorie din 2022, la Melbourne Summer Set. Scor 6-4, 6-2, cu Destanee Aiava.... Motivul pentru care Simona Halep s-a retras de la WTA Sydney. Ce a dezvăluit antrenorul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x