Căutare Live

Mihai Petre, prima fotografie de pe rețelele de socializare, după încheierea filmărilor Asia Express. Cum arată alături de soție

Mihai Petre a publicat prima imagine de după încheierea filmărilor de la Asia Express. Iată cum arată alături de soția sa, Elvira.

Mihai Petre, prima imagine de când s-a întors de la Asia Express

Antena 1

Mihai Petre și Elvira Petre s-au întors de la filmările noului sezon de la Asia Express, iar imaginile publicate pe rețelele de socializare au fost un deliciu pentru fani.

Mihai și Elvira Petre, primele imagini după întoarcerea de la filmările Asia Express

Iată că filmările noului sezon de la Asia Express au luat sfârșit, iar vedetele s-au întors la familiile lor.

Cei doi s-au întâlnit în urmă cu “mulți, mulți ani”, pe când Mihai Petre căuta o nouă parteneră de dans. Fără să știe, el și-a întâlnit și partenera de viață odată cu Elvira. De dragul ei, Mihai a plecat în Polonia pentru a dansa cu Elvira, iar împreună au format un cuplu de excepție, atât pe scenă, cât și în afara ei.

Citește și: Ce fetițe frumoase au lăsat acasă concurenții Mihai Petre și Connect-r de la Asia Express, sezonul 4

Aceștia au publicat primele imagini de la întoarcerea acasă, după ce filmările de la Asia Express au luat sfârșit.

“Mă gândesc la un psiholog bun când mă întorc. Mi-e teamă să nu încep să cer mâncare pe la vecini”, a spus râzând Mihai.

„După Asia Express dormi oriunde și oricând apuci”, a fost descrierea fotografiei publicată.

Iată că fanii au apreciat ofotgrafia și le-au scris câteva cuvinte foarte frumoase. „Ce soție frumoasă are Mihai Petre”, „Vă așteptăm cu mii de îmbrățișări”, au fost doar câteva dntre mesajele pimrite de aceștia.

Citește și: Elwira Petre, imagini incendiare din vacanță. Cum arată soția lui Mihai Petre în costum de baie

Mihai Petre și Elvira, despre experiența Asia Express: „Mă gândesc la un psiholog bun”

Mihai și Elivra Petre au acceptat provocarea Asia Express și au pornit pe Drumul Împăraților, pregătiți de această aventură.

“Se întâmplă atât de multe lucruri într-o perioadă atât de scurtă de timp!”, a adăugat Elvira Petre, vizibil copleșită de experiențele trăite în timpul provocărilor.

Citește și: Elwira și Mihai Petre se mândresc cu două fiice superbe. Cum arată acum Catinca și Ariana

Faptul că au ajuns în Asia este o mare provocare, atât fizică, dar și psihică pentru ei pentru că au nevoie de răbdare, determinare, dar trebuie să fie și o echipă eficientă. “Practic câștigul nostru este că vom trăi din nou”, a explicat Mihai Petre.

“Cel mai frustrant cred că este autostopul pentru că oamenii pur și simplu nu se opresc, nu vor să te ia”, povestește Elvira.

Citește și: Jurnal de Asia, episodul 8.Mihai Petre și Elvira Petre vorbesc despre provocările care i-au marcat.Mă gândesc la un psiholog bun

“Urăsc autostopul, urma deja autostopul”, a mărturisit și Mihai. “Mă gândesc la un psiholog bun când mă întorc. Mi-e teamă să nu încep să cer mâncare pe la vecini”, a spus râzând Mihai.

De asemenea, soția lui Mihai spune că are o mare problemă cu mizeria. De cealaltă parte, Mihai povestește că pentru el, cel mai rău lucru e altul. „Cel mai nasol era să stăm într-o clădire părăsită, fără electricitate, fără încălzire. Am dormit și la cort, am dormit și pe barcă, am dormit în frig, în grote”, mai spune Mihai.

Vlad Gherman este pregătit să apeleze la ajutorul esteticienilor. Ce intervenție dorește să facă actorul... Cum îl pregătește Kate Middleton pe Prințul George pentru când va fi încoronat rege...
Parteneri
Lichior de smochine. O băutură rafinată și cremoasă cu gust divin
Catine.ro
Ultimele știri
Top Văzute
x