Mihai Voropchievici, superstiţii despre cadouri. Ce se dă în dar și ce aduce ghinion dacă nu pui un ban alături

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, la Adevăruri Ascunse de la Antena 3, despre superstiţii şi ce cadouri să nu faceţi niciodată, având în vedere că ne apropiem de Crăciun.

Mihai Voropchievici, superstiţii despre cadouri. Ce se dă în dar și ce aduce ghinion dacă nu pui un ban alături

Pentru orice obiect, dacă sunteţi superstiţioşi şi aveţi senzaţia că omul ăla are ceva cu voi, faceţi în felul următor: fuga la portofel, luaţi o sumă mică de bani, simbolic, şi plătiţi-l. E ca şi cum acel cadou l-aţi cumpărat. Asta e metoda de anihilare a ghinionului, spune numerologul Mihai Voropchievici.

Altă poveste este să nu îţi ia soţia sau cineva apropiat ciorapi. Asta înseamnă că vei pleca de acasă. Superstiţia mai spune că dăruindu-şi ciorapi te scoate din jurisdicţia ei. Adică nu o să mai poţi să fii controlat.

Superstiții despre cadouri, cu Mihai Voropchievici. Ce semnifică obiectele primite în dar

Să nu dai o batistă cuiva drag pentru că batista se dăruieşte la mort. Se dă o batistă cu un bănuţ în ea ca să aibă decedatul pe lumea cealaltă să plătească trecerea. Ortul popii.

Citește și: Lidia Fecioru, despre cele opt semne care arată că vei întâlni iubirea adevărată: "Timpul nu vindecă, timpul doar trece"

Ajungem la ceva ce nu chiar nu înţeleg. Minţile bolnave născocesc tot felul de superstiţii. Se spune să nu dăruieşti o carte rudelor. Se zice că prevesteşte o ceartă. Dar este privită sub alt strat ca superstiţie. Se spune că undeva îl faci pe ăla neşcolit, nepregătit, care nu citeşte.

Se spune că nici la cupluri să nu dăruieşti o carte pentru că atâtea file cât are cartea, atâtea certuri vor avea ei pe parcursul relaţiei lor, mai spune Mihai Voropchievici, notează Antena3.

Să nu dăruieşti o oglindă pentru că aduce neplăceri în casă nouă. Oglinda este puntea între două lumi, cea văzută şi cea nevăzută. Şi senzaţia este, la cei mai superstiţioşi, că oglinda poate să fie cu ceva trimiteri, cu făcături, şi atât timp cât primeşti oglinda îţi va urmări viaţa.

Cât despre veselă, nu trebuie să fie dăruită ciobită sau spartă. Este recomandat, chiar dacă aţi cumpărat din magazin, să desfaceţi cutia, să verificaţi. Dacă s-a ciobit, fie că e pahar sau farfurie, aduce ghinion în casă şi ştirbeşte căsnicia sau armonia din casă.

Citește și: Care este cel mai mare ghinion al zodiilor. Scorpionii au mari probleme în relații, află ce se întâmplă cu Gemenii

Un alt cadou de evitat este reprezentat de figurinele cu păsări. De ce? Pasărea se zbate, e neliniştită, e agitată.

O poşetă, o geantă de voiaj sau un portofel, aceste obiecte nu trebuiesc dăruite fără să pui un ban în ele. Nu le dăruiţi fără bani!

Citește și
colaj gina pistol si smiley la botezul lui josephine si gina pistol intr-o salopeta alba
Gina Pistol, dificultățile cu care se confruntă la 6 luni după ce a devenit mamă. "Când o să îmi revin? Când?"
Gina Pistol, dificultățile cu care se confruntă la 6 luni după ce a devenit mamă. "Când o să îmi revin? Când?"
colaj ana crudu si daniela crudu
Sora Danielei Crudu s-a căsătorit. Primele imagini de la cel mai important eveniment din viața Anei Crudu
Sora Danielei Crudu s-a căsătorit. Primele imagini de la cel mai important eveniment din viața Anei Crudu
elena stroe intr-un maieu negru, pantaloni scurti negri, pe o terasa intr-un peisaj de munte
Elena Stroe, fosta concurentă de la Insula Iubirii, dă cărțile pe față. Ce dezvăluiri face bruneta despre viața ei amoroasă
Elena Stroe, fosta concurentă de la Insula Iubirii, dă cărțile pe față. Ce dezvăluiri face bruneta despre viața ei amoroasă
Mai multe articole

O plantă sau un animal se spune că sunt cadouri vii şi trebuie să plăteşti pentru ele. Dacă dăruim flori în ghiveci, întotdeauna trebuie să punem un ban în pământul în care este floarea.

Bijuterii din chihlimbar. Chihlimbarul este cea mai puternică răşină de protecţie împotriva vrăjilor, ochilor care deoache, a răutăţilor şi a necazurilor. Este super-bună.

Citește și: Lidia Fecioru, cum recunoaştem prietenii toxici: "Prietenia se va rupe, oamenii nu se schimbă"

Lădiţe, cufere, cutii de bijuterii - se spune că te va face să îţi ascunzi gândurile faţă de persoana care ţi-a dăruit-o. O să fie o persoană ascunsă, tainică, mincinoasă.

Pieptene. Se spune că dacă dăruieşti un pieptăn unei persoane, îi vei ghici gândurile.

Parteneri
Cele mai simpatice nume pentru câini. Cum îți poți numi patrupedul
Ai adoptat recent un patruped și cauți nume pentru câini? Noul membru al familiei are nevoie de o denumire care să se potrivească nu doar cu personalitatea lui, dar care să fie și ușor de pronunțat de toată lumea din casa ta. 
Catine.ro
Ultimele știri