Misha, imagine sexy cu posteriorul la vedere. Cum s-a pozat fosta soție a lui Connect-R

Misha este lipsită de inhibiții pe internet. De această dată, artista și-a pozat posteriorul bombat și a făcut totul public.

Misha și-a arătat posteriorul pe Instagram

Instagram

Misha este cunoscută pentru aparițiile sale extravagante și de fiecare dată reușește să-și surprindă prietenii virtuali. Iată că Misha s-a fotografiat de curând cu posteriorul la vedere și a postat imaginea pe rețelele de socializare, unde este urmărită de mii de persoane.

MIsha, poză sexy cu posteriorul pe internet

Pentru Misha nu este prima oară când are curajul să se pozeze în asemenea ipostaze fierbinți. Iată că, artista cu care a fost căsătorită Connect-R are foarte mare încredere în formele sale și se mândrește cu ele pe Instagram.

Citește și: Misha, soția lui Connect-R, surprinsă în ipostaze provocatoare, cu formele la vedere

În ultima sa postare, Misha și-a uimit fanii cu o imagine foarte sexy, unde la vedere îi este numai posteriorul bombat. Mesajele de apreciere au curs, iar vedeta a primit mii de like-uri.

Misha are alături de Connect-R o fetiță de care amândoi sunt foarte mândri și pe care o răsfață cu tot felul de petreceri surpriză și diverse cadouri, așa cum ne-au arătat cei doi de-a ungul timpului.

Misha și Connect-R au împreună o fetiță

Cei doi artiști au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai bine de 6 ani. Aceștia s-au căsătorit în 2013, iar din rodul iubirii lor s-a născut o minunăție de fetiță. În anul 2018, Misha și Connect-R au hotărât să divorțeze și să meragă pe drumuri separate, însă au păstra o legătură foarte bună de prietenie pentru a avea grijă împreună de fiica lor, Maya.

De asemenea, artiștii se mândresc de câte ori au ocazia cu cea mai importantă persoană din viața lor. Cei doi publică des imagini cu ea pe Instagram, care înduioșează rapid inima internauților.

Ce mesaj frumos i-a scris Connect-R fostei soții

Connect-R a atras toate privirile asupra sa cu o postare de-a dreptul spectaculoasă pe rețelele sociale, unde este destul de activ și își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața sa.

Artistul a publicat pe contul oficial de Instagram o imagine cu fosta sa soție, Misha, însă mesajul pe care l-a transmis a tăiat răsuflarea tuturor și a generat o mulțime de reacții din partea celor aprope 500 de mii de urmăritori.

Citește și: Misha, schimbarea de look care a impresionat internauții. Ce și-a făcut la păr fosta soție a lui Connect-R

"Se spune că o fată devine femeie atunci când își începe viața sexuală! Eu zic ca devine femeie atunci când naște duh! Atunci când dă viață! Și totuși multe fete nasc copii, dar nu devin mame! Mamă ești atunci cand reușești să-ti dai seama că, copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine. Mama înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta țipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaște.", a început Connect-R mesajul.

Citește și: Connect-R, mesaj de dragoste pentru fosta soție. Ce i-a transmis artistul și cum au reacționat fanii

"Mama înseamnă sa renunți, bineințeles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la ieșirile in club, la tot felul de distracții de fetițe! Și să stai seara să-ți adormi copilul! Să-i spui povești ca să aibă vise frumoase! Să te poți trezi dimineața, ca să-i faci pachet pentru grădinița, să stai să-ți îngrijești îngerașul când e răcit, sau are otită! Să renunți la orgoliul tău, în certurile cu soțul tău, doar pentru liniștea copilului tău! Practic la finalul zilei, el, copilul tău, sa fie tot ce contează pentru tine! Nu e mama cea care dă viața unui copil, ci mai degrabă cea care-și dă viață pentru copil!! Mulțumesc, Misha pentru că ești mama, pentru că eşti îngerul copilului nostru", a mai povestit el, mândru de fosta sa soție și vizibil emoționat.

Ultimele știri