Misha, soția lui Connect-R, surprinsă în ipostaze provocatoare, cu formele la vedere

Misha, fosta soție a lui Connect-R, a postat pe contul ei de Instagram o serie de fotografii în ipostaze provocatoare, în timp ce fostul soț ei e plecat pentru filmările Asia Express.

Misha, fosta soție a lui Connect-R, a postat pe contul ei de Instagram o serie de fotografii în ipostaze provocatoare, în timp ce soțul ei e plecat pentru filmările Asia Express.

Instagram

Frumoasa artistă în vârstă de 29 de ani face furori pe Instagram cu fotografii în ipostaze incendiare, purtând ținute sumare care îi pun în valoare formele voluptoase.

Nu de puține ori fanii au lăudat-o pentru felul spectaculos în care arată, mai ales după ce a devenit mămică. Misha are o fetiță superbă cu celebrul artist Connect-R și deși cei doi nu mai formează un cuplu, au rămas în relații bune de dragul micuței lor.

Citește și: Puțini au recunoscut-o pe Misha după aceasta schimbare de look. Cum arată acum

Fotografia care îi lasă bustul la vedere a atras atenția fanilor

Toată lumea știe că artistul este un tată fericit și împlinit, iar relația sa cu fosta soție este una extrem de bună. Cei doi au păstrat o prietenie strânsă și au decis să o crească pe fetița lor împreună, chiar dacă sunt divorțați de cinci ani, iar drumurile lor s-au separat.

Pe lângă atuurile fizice, Misha se află printre artistele preferate ale românilor datorită calităților sale muzicale. De asemenea, frumoasa cântăreață nu întârzie să își surprindă fanii cu noile ei proiecte, dar și cu ședințele foto senzaționale, știind întotdeauna cum să își pună în valoare trăsăturile feței, dar și silueta de invidiat.

De această dată, Misha a surprins în noua postare pentru care a ales o perucă bob, cu breton și un tricou franjurat care îi lasă la iveală bustul și scoate în evidență faptul că nu poartă sutien. Tricoul îi descoperă și abdomenul plat, cu mușchii perfect conturați.

Fotografia a strâns mii de aprecieri, iar fanii nu s-au putut abține să nu adauge comentarii laudative la adresa frumoasei cântărețe.

“Ai rupt !!! 🔥🔥🔥” sau “Ești hot”, “Arăți superb esti o persoana fermecătoare și senzuală 😍😍😍” au fost doar câteva dintre comentarii.

Citește și: Misha, apariție de senzație pe Instagram. Cum s-a pozat fosta soție a lui Connect-R

Prin urmare, în timp ce Connect-R e plecat în Asia pentru a filma pentru show-ul Asia Express, Misha se pozează în ipostaze care pun pe jar imaginația fanilor.

Misha și Connect-R se mândresc cu o fetiță extrem de frumoasă

Cei doi artiști au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai bine de 6 ani. Aceștia s-au căsătorit în 2013, iar din rodul iubirii lor s-a născut o minunăție de fetiță. În anul 2018, Misha și Connect-R au hotărât să divorțeze și să meragă pe drumuri separate, însă au păstra o legătură foarte bună de prietenie pentru a avea grijă împreună de fiica lor, Maya.

De asemenea, artiștii se mândresc de câte ori au ocazia cu cea mai importantă persoană din viața lor. Cei doi publică des imagini cu ea pe Instagram, care înduioșează rapid inima internauților.

Ultimele știri