Misha, apariție de senzație pe Instagram. Cum s-a pozat fosta soție a lui Connect-R

Misha este una dintre cele mai frumoase femei din România. Deși are doar 29 de ani, artista are o carieră de succes, o fetiță frumoasă și un trup care nu poate fi trecut cu vederea.

Frumoasa din Republica Moldova își ține mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei. Așa s-a întâmplat și recent când a publicat o serie de imagini de-a dreptul sexy, care au lăsat la vedere zona posteriorului.

Instagram

Frumoasa din Republica Moldova își ține mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei. Așa s-a întâmplat și recent când a publicat o serie de imagini de-a dreptul sexy, care au lăsat la vedere zona posteriorului.Dacă din față ținuta pare una cuminte, atunci când se întoarce cu spatele, fanii au avut parte de o priveliște cu totul deosebită.

Cine e Misha

Frumoasa Misha a cucerit topurile muzicale alături de Dj Sava, a fost căsătorită cu Connect-R alături de care are o fetiță, dar în ultimul timp Misha a ieșit din lumina reflectoarelor și s-a dedicat mai mult creșterii Mayei.Misha a participat în anul 2016 în emisiunea Te cunosc de undeva. Momentul care a rămas în memoria tuturor este legat de interpretarea în cadrul show-ului a fostului ei soț, Connect-R.

Citește și: Misha s-a pozat goală, cu bustul la vedere! Cum arată acum fosta soție a lui Connect-R

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri