Puțini au recunoscut-o pe Misha după aceasta schimbare de look. Cum arată acum

Misha, fosta soție a lui Connect-R este una dintre cele mai frumoase și îndrăgite artiste de la noi din țară. Aceasta își surprinde de fiecare dată fanii cu cele mai sexy fotografii și cu schimbările radicale de look.

Este una dintre cele mai cunoscute vedete, dar puțini au recunoscut-o după aceasta schimbare de look. Cum arată Misha acum

Recent, vedeta a decis să facă o schimbare în viața ei și a apelat la un nou look, care a pus pe jar publicul masculin de pe rețelele de socializare.

Cum arată Misha cu părul brunet

Frumoasa artista din Republica Moldova și-a uimit din nou cei 339.000 de urmăritori de pe Instagram cu o imagine senzațională. Aceasta s-a lăsat fotografiată în una dintre cele mai sexy ipostaze, însă fanii au observat cu totul altceva, nuanța părului care nu mai era aceeași.

Misha a impresionat cu părul său brunet, care îi pune într-o lumină bună trăsăturile frumoase ale feței și culoarea ochilor. De asemenea, ținuta vedetei a lăsat publicul cu gura căscată.

Lenjeria intimă din dantela este piesa de rezistență a fotografiei. Ținuta îi scoate în evidență formele senzuale ale corpului, bustul generos și talia de invidiat. Miha este posesoarea unui corp perfect cu care se mândrește.

Nu se știe dacă vedeta a apelat la o percuă sau s-a decis să se vopsească, însă un lucru este cert, fotografia a strâns 4.395 like-uri, semnă că noul să aspect este apreciat de către oamenii din mediul online.

Cine e Misha

Miha și-a început debutul în cariera muzicală alături de Dj Sava și a fost căsătorită cu celebrul artist Connect-R, iar din rodul iubirii lor s-a născut o fetiță, Maya. Aceasta a participat și la diferite emisiuni, printre care și la "Te cunosc de undeva!" în 2016, unde a făcut spectacol cu aparițiile sale remarcabile.

În ultima perioadă, artista a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să se ocupe de creșterea micuței sale.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri