Căutare Live

Motivul pentru care actorul Ben Stiller s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski la Kiev, în mijlocul războiului: „Ești eroul meu” VIDEO

Îndrăgitul actor american Ben Stiller a mers luni în Ucraina pentru a discuta direct cu Președintele Volodimir Zelenski despre război și situația refugiatilor ucraineni.

Ben Stiller a vizitat refugiații ucraineni din Polonia, în calitate de ambasador al bunăvoinţei pentru Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi.

Profimedia

Ben Stiller s-a întâlnit, luni, la Kiev, cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski. În timpul vizitei sale, acotrul îndrăgit pentru rolurile sale i-a spus liderului ucrainean: „Ești eroul meu”. La rândul său, Zelenski a transmis că ucrainenii simt susținerea sa și a întregii lumi, transmite Digi24.ro.

Ben Stiller s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski la Kiev

Actorul și regizorul Ben Stiller vizitează în aceste zile Ucraina în calitate de ambasador al bunăvoinţei pentru Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (UNHCR). În acest context, el s-a înâlnit și cu Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski și au avut un scurt schimb de replici.

Momentul a fost filmat și a ajuns pe contul de Twitter Ukraine World, iar mai apoi a făcut înconjurul lumii. Îmbrăcat lejer, într-o pereche de blugi si un tricou bleu marin, actorul a intrat în sala unde s-a înâlnit cu liderul de la Kiev, care îl aștepta într-o ținută la fel de relaxată.

Cei doi au dat apoi mâna și au stat cu zâmbetul pe buze pe parcursul întregii conversații.

„Este o mare onoare pentru mine (...) Sunteţi eroul meu”, a spus Ben Stiller în timpul întâlnirii cu Zelenski, şi el actor, cu ocazia Zilei Mondiale a Refugiaţilor, potrivit imaginilor difuzate de preşedinţia ucraineană.

„Ceea ce aţi făcut, felul în care vă mobilizaţi ţara, lumea, este cu adevărat o sursă de inspiraţie”, a adăugat americanul în vârstă de 56 de ani, referindu-se la numeroasele discursuri ale lui Zelenski.

Citește și: Volodimir Zelenski se transformă în erou de benzi desenate. Cum arată noul personaj și când va fi lansată cartea

În decursul aceleiași zile, Ben Stiller a vizitat și localitatea Irpin, aflată la periferia Kievului, unde au avut loc lupte crâncene la începutul invaziei.

„Am impresia că este dificil de înţeles ceea ce se întâmplă fără să vii aici”, i-a mai spus el preşedintelui. „Eram la Irpin în acestă dimineaţă (...) şi nivelul real de distrugere pe care îl vezi la televizor, pe reţelele de socializare, este altul aici să-l vezi cu adevărat, să-l simţi şi să poţi vorbi cu oamenii”.

Volodimir Zelenski i-a mulţumit actorului pentru vizită şi i-a spus că este „foarte important” pentru ei să amintească lumii ceea ce se întâmplă în Ucaina. Totul vorbind în engleză.

Ben Stiller a vizitat refugiații ucraineni din Polonia

Potrivit sursei citate, înainte de întâlnirea cu Zelenski, actorul american a ajuns, sâmbătă, în Polonia. El a fost fotografiat în oraşul Rzeszow din sud-estul ţării, în apropiere de graniţa cu Ucraina, în timp ce stătea vorbind cu angajaţii unui depozit în care sunt stocate ajutoare pentru refugiaţi.

Citește și: Ce spune Vladimir Putin despre vizita liderilor europeni la Kiev. Avertismentul Kremlinului pentru Klaus Iohannis și aliații

Într-o înregistrare video publicată pe contul lui de Instagram, starul american a explicat motivul pentru care a mers în Ucraina.

„Salut, eu sunt Ben Stiller şi mă aflu acum în Ucraina. Mă întâlnesc cu oameni care au avut de suferit din cauza războiului şi ascult poveştile lor despre felul în care războiul le-a schimbat vieţile”, a spus el în început.

„Războiul şi violenţa sunt devastatoare pentru oamenii din lumea întreagă. Nimeni nu alege să îşi părăsească propriile locuinţe. Căutarea siguranţei este un drept şi el trebuie respectat pentru fiecare persoană", a adăugat Ben Stiller.

Georgina Rodriguez, prima apariție în costum de baie după naștere. Cum se distrează iubita lui Ronaldo... Oana Zăvoranu a dezvăluit dacă are sau nu operații estetice. Care este secretul actriței pentru un corp de invidiat...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x