Motivul pentru care Prințul Harry ar putea să-și prelungească șederea la Londra

Prințul Harry e posibil să își prelungească șederea la Londra, chiar și după înmormântarea Prințului Philip.

Prințul Harry, deși a spus că se va întoarce acasă la soția lui, Meghan Markle imediat după înmormântarea regală, a decis să mai stea la Londra.

getty

Prințul Harry, deși a spus că se va întoarce acasă la soția lui, Meghan Markle imediat după înmormântarea regală, a decis să mai stea la Londra. Ducele de Sussex nu va pleca spre Los Angeles la data stabilită inițial.

Se pare că acesta ar avea un motiv întemeiat să mai rămână la Londra pentru câteva zile. La doar 3 zile după înmormântarea Prințului Philip, Regina Elizabeta va împlini 95 de ani, pe 21 aprilie. Iar nepotul ei, Prințul Harry, e posibil să mai rămână, pentru a o sărbători pe regină, aceasta fiind prima ei aniversare fără Ducele de Edinburgh.

Vineri, pe 16 aprilie, Harry a ieșit din carantină după ce s-a testat mai întâi pentru coronavirus, participând astfel la funerariile bunicului său, Prințul Philip. Dacă Ducele de Sussex va decide să o viziteze pe Regina Elizabeta de ziua ei, cu siguranță aceasta s-ar bucura nespus, în special în această perioadă, după pierderea soțului ei, Prințului Philip.

Citește și: Înmormântarea Prințului Philip. Gestul tandru făcut de Kate Middleton față de Prințul Charles după slujba funerară

Cu toate acestea, încă nu s-a stabilit sigur când va fi plecarea Prințului Harry, care își dorește în același timp să se întoarcă cât mai repede la reședința sa din Santa Barbara, pentru a fi alături de soția lui însărcinată și fiul lor Archie, care va împlini 2 ani luna viitoare.

Meghan Markle, care va da naștere unei fetițe la vară, a fost sfătuită de medicul ei să nu călătorească cu avionul și, prin urmare, nu a ajuns la înmormântarea Prințului Philip pentru a-l comemora pe acesta. În ciuda acestui lucru, Meghan Markle a trimis un mesaj scris către familia regală îndurerată, pentru a-și exprima regretul că nu a putu fi alături de ei în aceste momente dificile.

Ultimele cuvinte pe care Regina Elisabeta le-a scris pentru regretatul său soț

Ultimele cuvinte scrise de Regina Elisabeta a II-a către iubitul ei soț, Prințul Philip, au fost dezvăluite. La înmormântare, Majestatea Sa a ales să facă mai multe lucruri care au dovedit atașamentul față de Ducele de Edinburgh.

Printre acestea se numără un ultim mesaj atașat coroanei de flori, alegerea strategică a locului din Capela St George și un detaliu pe care a dorit să-l țină pentru ea, însă fără succes. Majestatea Sa a ordonat ca deasupra sicriului Ducelui de Edinburgh să fie pusă o coroană specială de flori care purta și un bilet deosebit.

Citește și: Primul lucru pe care l-a făcut Prințul Harry după înmormântarea bunicului său, Prințul Philip

Acesta a fost scris de mână și vopsit în negru, conform ritualurilor de doliu ale Familiei Regale Britanice. ”In loving memory, Elisabeth”, era notat pe bilet.

Coroana așezată pe sicriul ”prințului viking” a fost compusă din crini albi, trandafiri mici, frezii și iasomie.

Regina Elisabeta a II-a a încercat, în timpul ultimului drum al soțului său, să păstreze cele mai dragi amintiri alături. Conform Royal Insider, Majestatea sa a intenționat să aibă cu ea una dintre batistele albe pe care Prințul Philip obișnuia să le poarte la costum.

În ultimul moment, s-a răzgândit și a ales o fotografie, despre care se crede că a fost făcută în Malta.

Ultimele știri