Nici cei mai înfocați fani nu știau asta. Detalii neștiute despre copilăria lui Jador au fost făcute publice la TV

În drum spre casa lui din Bacău, Jador a povestit lucruri neștiute despre copilăria sa. Muncea mult și știa să se bucure de lucrurile mici, precum scăldatul.

"Am muncit mult tare când eram mic. Lumea crede că mușchii ăștia sunt de la sală. Sunt de la muncit, de la țărănoaia, că eu sunt țărănoi.", a spus el în cadrul reality show-ului său de la Antena Stars.

Nu era cel mai cuminte copil, iar mama sa încerca să-l disciplineze aplicându-i ușoare corecții: "Mă bătea cu făcălețul, cel puțin o dată pe săptămână".

Trecând pe lângă un lac, Jador și-a amintit de peripețiile ce erau "răsplătite" cu alte bătăi. Acolo se ducea la scăldat, deși părinții nu îi dădeau voie s-o facă.

În una dintre zile, a rămas fără haine. I le luase unchiul său, care voia să-i dea o lecție. A plecat acasă îmbrăcat într-un tricou, cu care și-a acoperit părțile intime.

"Am ajuns acasă, m-am îmbrăcat repede să nu vadă mama și aia a fost. Mai bine că mi-a luat chiloții, că de obicei îi aveam uzi și mama acolo mă verifica dacă am făcut baie sau nu. Tot îmi luam bătaie, oricum. Ea știa că mă duc în fiecare zi. Mă duceam la pește, prindeam ca să facă mâncare (...) Și acum am undiță în portbagaj.", și-a reamintit Jador.

Încă se mai "teme" de mama lui, semn că pedepsele nu erau foarte aspre. "Trebuia să-mi iau ceva mai lung că vede mama tatuajul și mă rupe cu bătaia", a glumit cântărețul.

Mai multe detalii, în clipul următor:

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri