Nicole Cherry, pe tocuri foarte înalte în sarcină. Artista de 22 de ani a îmbrăcat o ținută ultra scurtă și doar burtica o acoperă

Nicole Cherry va deveni în câteva luni mămica unei minunate fetițe. Cântăreața în vârstă de 22 de ani trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa de când a aflat că este însărcinată. "Cireșica" îmbracă în continuare ținute care mai de care sofisticate și nu renunță la tocuri! Cum arată în ultima apariție.

Nicole Cherry însărcinată

Instagram/Nicole Cherry

Tânăra cântăreață se pregătește să devină mamă în câteva luni, ea fiind în al doilea trimestru de sarcină. Vestea că Nicole Cherry va deveni mamă a luat prin surprindere pe toată lumea, iar multe voci au afirmat că ar fi prea tânără să aibă o așa responsabilitate pe umeri.

Însă, Nicole Cherry spune că a fost foarte pregătită să treacă la acest nivel, pentru că și-a dorit enorm de mult să aibă un copil alături de acutalul partener de viață, în vârstă de 30 de ani.

Nu se aștepta nimeni ca "Cireșica" să ia rolul de mămică atât de repede, însă ea și-a urmat dorința. Desigur, părinții au fost alături de ea de la început și știua planul ei de a rămâne însărcinată cu bărbatul lângă care trăiește cele mai frumoase clipe.

Cum arată Nicole Cherry într-o rochie scurtă și pe tocuri foarte înalte, în al doilea trimestru de sarcină

Cântăreața a ieșit mereu în evidență prin stilul vestimentar. Nicole nu a renunțat la ținutele extravagante nici în sarcină, deși cei care au urmărit-o de-a lungul timpului au putut vedea că stilul ei s-a schimbat și acum este mult mai elegantă.

Aceasta și-a păstrat un look impecabil la fiecare apariție și, culmea, nu a renunțat la tocuri așa cum multe femei însărcinate o fac.

Tânăra artistă a îmbrăcat un sacou alb, timp rochie, supradimensionat, care îi acoperă doar burtica foarte bine, în schimb na lăsat la vedere picioarele lungi și subțiri. Apariția a fost încununată de o pereche de tocuri argintii, înalte.

În zona capului a ales o coafură lejeră și un machiaj strident, care să-i pună în evidență foarte bine trăsăturile.

Nicole Cherry are un iubit afacerist. Cu ce se ocupă Florin Popa, bărbatul cu opt ani mai mare decât tânăra artistă

Nicoleta Ghinea, pe numele real, formează de trei ani un cuplu cu Florin Popa. Artista în vârstă de 22 de ani este fericită că atât ea cât și iubitul ei vor deveni părinți. Cu toții o cunoaștem pe Nicole, însă nu știm prea multe despre iubitul ei, Florin Popa, despre care artista a avut mereu numai cunvinte frumoase de spus. Cu 8 ani mai mare decât ea, Florin Popa i-a oferit liniște, căldură și dragoste, elementele care ar putea face ca o relație de iubire să funcționeze perfect.

Florin Popa este afacerist, acesta deținând un magazin GSM, din care câștigă bani buni, ținând cont de vacanțele și cadourile prin care o răsfață pe Nicole. Florin Popa a cunoscut-o pe Nicole Cherry prin tatăl său, care le-a făcut prezentările.

Nicole Cherry a anunțat într-un mod haios că va deveni mamă de fetiță. Într-o fotografie în care tânăra își ține mâna pe burtică apare și pisica ei care poartă la gât o babețică pe care scrie „O să am o surioară”. Iar în descrierea imaginii, Nicole a scris: „O să avem o cireșică”.

Ultimele știri