Căutare Live

Nicole Cherry, detalii noi despre sarcină. Cum i-a spus iubitului că este gravidă: „Ne doream un copil. Lucram la asta”

Nicole Cherry a oferit noi detalii cu privire la sarcină, dezvăluind și modalitatea prin care ea i-a spus iubitului că este însărcinată.

Nicole Cherry, noi detalii cu privire la sarcină. Ce declarații a făcut artista

Instagram

Nicole Cherry a vorbit, în cadrul unui interviu de la Antena Stars, despre sarcină. Artista a povestit cum a încercat să-l surprindă pe Florin Popa, spunându-i că este gravidă.

Nicole Cherry, noi detalii cu privire la sarcină. Ce a dezvăluit artista

Nicole Cherry a oferit un interviu pentru Antena Stars, unde a făcut noi dezvăluiri cu privire la sarcină. Ea a terminat de curând primul trimestru de sarcină și a explicat cum a fost.

Artista se simte foate bine, iar faptul că va deveni mamă o face foarte fericită, citindu-i-se cu ușurință pe chip acest lucru. Nicole Cherry și Florin Popa formează un cuplu de mai mulți ani, iar de curând s-au hotărât să devină părinți.

Citește și: Nicole Cherry și “Cireșica” ei. Uite cum arată cântăreața cu burtică, într-o rochie scurtă, de petrecere

„Foarte bine. Totul e perfect normal. Mai normal decât mă așteptam. Sunt la fel din toate punctele de vedere”, a început tânăra artistă declarațiile.

Nicole Cherry a oferit câteva declarații pentru Antena Stars, unde a explicat cum s-a simțit în primul trimestru de sarcină.

Citește și: Nicole Cherry a dezvăluit sexul copilului. Modalitatea haioasă prin care artista a anunțat dacă are fată sau băiat

„În primul trimestru, am avut 3 săptămâni în care nu am avut cele mai bune momente. Nu-mi plâng de milă pentru câteva vărsături. Sunt normală, nu exagerez cu absolut nimic. Erau niște semne care îmi dădeau de veste, că nu le mai avusesem până atunci. Sarcina nu a fost întâmplătoare, noi ne doream un copil, lucram la asta. Dar tot e o surpriză. Era o sarcină așteptată”, a spus ea.

Nicole Cherry, despre cum i-a zis iubitului ei că vor deveni părinți

Nicole Cherry a încercat să-și surprindă iubitul într-un mod spectaculos, ascunzându-i testul într-o cutie și, deși a încercat să îl filmeze, acesta i-a ruinat surpriza.

„Bănuiam, am făcut un test și a ieșit pozitiv. Am încercat să-i pun într-o cutie, să-l filmez. S-a pus în fața camerei și nu am reușit să-i surprind reacția. A fost doar pentru noi”, a mai spus ea.

Aceștia au încercat să țină ascunsă sarcina de ochii lumii, explicând că au avut nevoie de a face o serie de teste pentru a fi siguri că este sănătos copilul. Astfel că, cei doi părinți le-au dat vestea doar celor din familie.

Citește și: Cum arată și cine e Florin Popa, bărbatul care i-a oferit lui Nicole Cherry un copil. Cât de frumoși sunt împreună

„Am ținut foarte bine secret. Sunt niște teste pe care trebuie să le faci înainte. Am vrut să mă asigur ca e bine copilul. Am vrut să diger informațiile. Am vrut să fie surpriză numai pentru familia mea. Eu aș fi zis din prima zi. Dar sunt niște pași pe care trebuie să-i urmezi. Doar familia a știut”, a spus „Cireșica”.

Cum au reacționat părinții ei când au aflat că va deveni mamă

Nicole Cherry are o relație foarte bună cu părinții ei și discută despre orice. Astfel că, nu a fost prea greu să le spună că își dorește să își ia rolul de mămică.

„Eu am o legătură foarte bună cu ai mei și știau că-mi doresc să fac asta, să am un copil. Cu toții așteptam această surpriză. Cariera mea merge în continuare. Nu sunt un bibelou care dacă va cădea se va sparge. Nu am niciun fel de restricție. Urmează într-o săptămână să fac 4 luni. Momentan ne bucurăm de vară. Din septembrie o să fac pregătirile. O să nasc în luna decembrie. Cumva, a picat foarte bine”, a mai spus ea.

Brendan Fraser, de nerecunoscut la premiera noului film "No Sudden Move". Cum arată acum actorul... Care este cel mai fierbinte accesoriu al verii. Vedetele fac furori când se pozează la piscină cu el...
Parteneri
Zacuscă de vinete cu ardei copți
Catine.ro
Ultimele știri
x