Cu câteva kilograme în plus și dispărută din showbiz, Nicoleta Luciu nu renunță la intervențiile chirurgicale. Cum arată acum

 
+4 click pentru
galerie

Dependență de operațiile estetice, asta spun fanii Nicoletei Luciu despre vedeta care continuă să apeleze la intervențiile de înfrumusețare, deși nu a mai apărut public de luni bune, s-a mutat la Miercurea Ciuc și s-a îngrășat destul de mult, potrivit spuselor celor care au văzut-o pe vedetă după ce a plecat în provincie.

Nicoleta Luciu a renunțat la televiziune și a ales să se dedice întru totul familiei sale, motiv pentru care a lăsat Capitala și s-a mutat, alături de cei patru copii, la Miercurea Ciuc, acolo unde locuiește în prezent. În plus, Luciu n-a mai apărut în public de ceva vreme, singura legătură cu fanii fiind prin intermediul blogului pe care scrie periodic.

Consierată a fi una dintre cele mai sexy femei din România, nu își neglijează corpul și chipul, asta în ciuda gurilor rele care au spus că a pus câteva kilograme în plus și că fața îi este îmbătrânită. 

Potrivit viva.ro, Luciu face săptămânal naveta în Capitală pentru a vizita medicul estetician, dar si pe cel stomatolog. Ultima fotografie postată de vedetă pe rețelele de socializare o arată înconjurată de specialiști.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI