Nu te mai rușina, chiar și cel mai bine plătit model din lume suferă de acnee. Kendal Jenner s-a simțit discriminată

Kendall Jenner este dovada că viața de model, nu e perfectă și că nu toate modelele arată de parcă ar fi sculptate. Cel mai bine plătit model al momentului are imperfecțiuni.Kendall se luptă în continuare cu acneea, care îi dă bătăi de cap încă de când adolescență.

Kendall Jenner este dovada că viața de model, nu e perfectă și că nu toate manechinele arată de parcă ar fi sculptate. Cel mai bine plătit model al momentului are imperfecțiuni. Celebrul model Kendall se luptă în continuare cu acneea, care îi dă bătăi de cap încă de când era adolescență.

Problema ei acneică este una severă, așa încât nici măcar fondul de ten nu o poate scoate din încurcătură. A fost prezentă la Globurile de Aur, acolo unde cei prezenți la eveniment au observat imediat că super modelul prezintă imperfectiuni la nivelul feței.

După ce au fost publicate primele fotografii de la gală, comentariile răutăcioase au început să apară cât ai clipi. Lumea a criticat-o pe Kendall pentru felul în care arată. Noroc cu fanii ei care i-au luat apărarea. Ei sunt de părere că modelul arată minunat, chiar dacă are probleme cu tenul.

Kendall Jenner mărturuisește pe blogul ei că în copilărie se simțea discriminată:

Am avut probleme urâte cu acneea când eram mai mică – mi-a distrus încrederea de sine. Nici măcar nu aveam curaj să mă uit la oameni când vorbeam cu ei. Mă simțeam discriminată, îmi acopeream fața cu mâinile când aveam ceva de spus

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri