O mai țineți minte pe actrița principală din Secretul Mariei? Cum arată Anemona Niculescu acum

Anemona Niculescu are 41 de ani, dar frumusețea ei nu a dispărut cu trecerea timpului. Atât chipul cât și trupul actriței din Secretul Mariei ar putea face invidioasă și o adolescentă.

Anemona Niculescu a cureit publicul cu roul său din Secretul Mariei. Cum arată acum actrița

Antena 1

În perioada 2005-2006, pe Antena 1 se difuza telenovela românească Secretul Mariei care a intrat imediat în sufletul și atenția publicului. Povestea se concentra în jurul a două surori gemene, identice, care ajunseseră în ipostaze diametral opuse în viață, Lorena, căsătorită cu moștenitorul unui adevărat imperiu, Octavian Bărbulescu și Maria, dansatoare de striptease, care nu își pierduse bunătatea, în ciuda lumii sordide în care trăia. În cadrul poveștii care i-a ținut cu sufletul la gură pe români, Lorena a fost ucisă, iar Maria i-a luat identitatea, pentru a afla în ce circumstanțe a murit sora ei.

Cum arată Anemona Niculescu, actrița din Secretul Mariei, la vârsta de 41 de ani

Anemona Niculescu a interpretat rolul celor două surori, iar Ioan Isaiu a interpretat roul personajului principal masculine, Octavian Bărbulescu.

Pe atunci Anemona Niculescu avea 26 de ani. În prezent, actrița are 41 de ani, esta mama unui băiețel de 7 ani și este într-o formă de zile mari. Recent, actrița a postat o fotografie pe Instagram cu ea, la munte, purtând o haină cu blană. Zâmbetul cureirtor al artistei, cu care a intrat în inimile fanilor, a rămas neschimbat.

De asemenea, vara trecută, Anemona s-a pozat într-o ipostază senzuală, pe plajă, având un umăr gol.

Citește și: Detaliile neștiute din spatele telenovelei "Secretul Mariei", care acum 14 ani făcea ravagii la Antena 1

Anemona Niculescu a făcut parte din trupa A.S.I.A.

Anemona Niculescu a devenit cunoscută în anul 1999, fiind una dintre artistele componente ale trupei A.S.I.A. Artista a părăsit trupa un anu mai târziu, în 2000, fiind înlocuită de Alexandra-Crina Potora, care, în anul 2002 a fost înlocuită cu Alina Crișan.

Trupa A.S.I.A. s-a destrămat în 2006, având formula finală compusă din:

Sorana Darclee Mohamad (care a fost de la începutul trupei), "Anca" Silvia Roxana Sârbu, Alina Diana Crișan, Ianna" Rodica Novac.

După ce a părăsit A.S.I.A. Anemona Niculescu a avut și alte proiect muzicale:

„După ce am plecat din trupa A.S.I.A., am colaborat cu mai mulţi artişti şi iubitori de artă, printre care Formaţia Provincialii (Noaptea pe covor), Flying Charm, DMS (Cumva, Cândva)”, a declarant Anemona Niculescu pentru Click!.

În 2005, Anemona a reintrat în atenția publicului, fiind actrița principală din telenovela românească Secretul Mariei.

Cu ce se ocupă Anemona Niculescu în prezent

Chiar dacă nu mai este prezentă la televizor, Anemona Niculescu nu a renunțat la actorie.

„Sunt profesor doctor asociat la Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte, secţia Actorie, unde predau actorie împreună cu Maia Morgenstern şi Tache Florescu. În 2017 am predat şi canto. Cânt în fiecare zi cu băieţelul meu, căruia m-am dedicat în ultimii ani. Şi nu numai în casă, ci şi în maşină, pe stradă, la joacă, peste tot. Mă bucur să constat că are ureche muzicală şi cântă cu mare plăcere. Acum repetă la nesfârşit «Vals»-ul lui Smiley. Am terminat de scris o carte, după lucrarea mea de cercetare pentru doctorat, cu titlul: «Actorul, profilul psihologic şi profesional»”, a povestit Anemona Niculescu pentru Click!, în anul 2018.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri