Antena Căutare

Oana Lis, de urgență la spital! A leșinat pe stradă: ”Am crezut că mor”

Oana Lis vorbește despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat. Vedetei i s-a făcut rău pe stradă după ce a urmat greșit o dietă.

Oana Lis vorbește despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat. Vedetei i s-a făcut rău pe stradă după ce a urmat greșit o dietă.

"Am făcut o combinaţie între trei cure şi într-o zi mă simţeam foarte obosită. M-am oprit la o cafenea şi după ce ţinusem cinci zile de dietă drastică mi-am luat două cornuri cu cremă şi m-au dat gata. A fost groaznic, am crezut că mor. Am vomitat pe stradă, m-am tăvălit pe jos, pe trotuar. Cei de la local mi-au spus să mă dau mai încolo. Am rămas dezamăgită de oameni. Mi s-a făcut rău pe stradă, erau oameni la mese şi nu a venit nimeni. Nu înţeleg de ce ne-am făcut atât de răi. Îi mulţumesc Lui Dumnezeu că a fost băiatul acesta care m-a ajutat. M-am dus în patru labe la el şi l-am rugat să cheme salvarea. El nu ştia cine sunt. M-a mângâiat, m-a ţinut de mână, mi-a spus că nu o să mor. Poate e scris în stele să fiu grasă", a spus Oana Lis la "Răi da' Buni", de la Antena Stars.

Nu mai e un secret! Câți bani a încasat Paris Hilton pentru spectacolul pe care l-a făcut într-un club din București! Su... Dramă în familiile a trei vloggeri tineri! S-au stins din viață în urma unui accident stupid! Anunțul făcut în urmă cu p...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x