Căutare Live

Oana Lis și Viorel au fost externați din spital, după ce s-au infectat cu noul coronavirus. Ce mesaj au transmis

Oana Lis și Viorel au fost externați din spital, după ce au ajuns amândoi acolo cu forme grave de Covid. Deși inițial, doar Viorel a fost internat, medicii au considerat că și Oana trebuie să stea pentru a fi sub atenta grijă a medicilor.

Oana Lis și Viorel au fost externați din spital, după ce s-au infectat cu noul coronavirus. Ce mesaj au transmis

Instagram

Iată că, după ce au traversat împreună o perioadă grea din viețile lor, după ce au fost infectați amândoi cu noul coronavirus, soții Lis au trecut de acest impas și s-au vindecat, fiind externați.

Mesajul Oanei Lis, după ce au fost externați din spital ea și Viorel

Oana Lis a ținut să posteze un mesaj pe Facebook-ul personal, după ce ea și soțul ei, Viorel, au fost externați din spital. Aceștia se simt mult mai bine și acum se bucură de confortul pe care locuința lor îl deține.

Citește și: Oana Lis, de urgență la spital, după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Ce declarații a făcut Mara Bănică despre starea ei

Vedeta a publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care a transmis că se simte foarte bine că au revenit acasă. „Bună dimineața. Ce bine e acasă”, a scris Oana Lis pe rețelele de socializare, după ce aceștia au fost externați.

Cei doi s-au luptat cu o formă destul de gravă de Covid, dar iată că în final, aceștia au ieșit triumfători. Se bucură acum de confortul locuinței lor, nefiind nevoiți să mai stea în spital deoarece acum se simt mult mai bine.

Imaginea emoționantă pe care Oana Lis a publicat-o pe rețelele de socializare, din spital

Oana Lis și Viorel au ajuns la spital, după ce s-au infectat cu noul coronavirus, iar starea lor de sănătate nu este una foarte bun. Însă Oana a găsit modalitatea de a-și ține la curent fanii de pe rețelele de socializare, folosind platformele de socializare ca metoda de comunicare.

Astfel că, pe contul personal de Instagram al Oanei a apărut o fotografie cu ea și cu Viorel, în timp ce se țin de mână, pe patul de spital, acolo unde sunt internați amândoi. Alături de fotografie, ea a ținut să atașeze și un mesaj cu care a reușit să emoționeze pe toată lumea.

Citește și: Viorel Lis și Oana Lis, infectați cu Covid-19. Fostul primar al Capitalei a fost internat de urgență la spital: "Sunt terminat"

„Împreună. La bine și la greu. Cum am stabilit. Noi doi. Pardon, noi trei, noi doi si covidul!”, a scris ea pe rețelele de socializare, acolo unde este urmărită îndeaproape de foarte multe persoane.

Ce spune Mara Bănică, una dintre prietenele Oanei Lis, despre starea lor de sănătate

Oana Lis și Viorel sunt amândoi internați în aceeași rezervă, la spitalul Matei Balș, din București. Mara Bănică a oferit mai multe detalii cu privire la starea de sănătate a celot doi soți. Iată că, deși starea Oanei părea a fi una stabilă, fiind lipsită de pericole, ea a fost internată în spital, alături de Viorel Lis, deși inițial doar el fusese pus sub atenția și grija medicilor de la Matel Balș, din Capitală.

Mara Banică a fost cea care l-a convins pe Viorel Lis să meargă la spital, deși el nu și-a forit foarte tare. „Am vorbit cu Oana chiar în această dimineață, ea e mai bine, Viorel e așa și așa. El făcuse booster-ul (n.r. doza a treia) luna trecută. El a făcut ambele doze ale vaccinuluil în luna martie. Oana m-a sunat alaltăieri că Viorel nu vrea să meargă la spital. Au chemat Salvarea, l-au testat, dar rezultatul nu apucase să vină. Ea era pozitivă, iar Viorel aștepta rezultatul, însă îi era rău, îi scăzuse saturația la vreo 80 și ceva. Eu l-am determinat să se ducă la spital. Oana, săraca, l-a dus cu căruciorul la mașină, că Viorel nu poate să mai meargă. L-au internat și l-au trecut pe Remdesivir. Oana s-a dus, ieri, să-și facă tratamentul și au internat-o și ea. E în aceeași rezervă cu el!”, a dezvăluit Mara Bănică pentru click.ro.

Actrița Geena Davis, neglijentă și cu picioarele goale, la cumpărături. Cum arată actrița după divorțul de Reza Jarrahy... Kim Kardashian a apărut de mână cu noul său iubit și a renunțat la sutien de dragul unui maiou cu transaprență. Cum arat...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x