Antena Căutare

Oana Roman, mesaj extrem de dur: „M-ați călcat în picioare și v-ați năpustit ca șacalii”

Celebra Oana Roman a anunțat de curând faptul că alege să divorțeze de Marius Elisei, bărbatul cu care a fost căsătorită timp de aproape cinci ani și cu care are o fetiță. Vedeta a postat un mesaj extrem de dur, adresat celor care au jignit-o!

Oana Roman, mesaj extrem de dur: „M-ați călcat în picioare și v-ați năpustit ca șacalii” Galerie
Oana Roman și Marius Elisei

Aproape că toată lumea a aflat de divorțul neașteptat dintre Oana Roman și Marius Elisei. Se pare că cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, dar acest lucru nu pare să o împiedice pe Oana Roman să arate într-o formă de zile mari.

Vedeta s-a pozat recent în ipostaze în care arată că este fericită, ba chiar se simte sexy și frumoasă. Totuși, acest lucru a dus la un val de reacții negative din partea celor care o urmăresc pe Oana Roman pe diferite rețele de socializare.

Recent, vedeta a postat chiar și un mesaj dur, legat de toată jignirile primite:

Articolul continuă după reclamă

Oana Roman, mesaj extrem de dur: „M-ați călcat în picioare și v-ați năpustit ca șacalii”

Oana Roman a publicat recent un mesaj pe pagina sa de Instagram

Oana Roman, mesaj dur adresat celor care o critică

„Am făcut o ședință foto, am pus o poza! Decenta! Nu stiu daca frumoasa sau nu, dar frumosul e relativ, si subiectiv ! Si v-ati năpustit asupra mea ca șacalii, ati aruncat ură, venin, răutate, jigniri de necitit.

V-ati vărsat negrul din suflete, v-ați răzbunat pe mine pentru ce stiu eu ce lipsuri afective sau materiale aveți! Ati aratat cat de mult rau poate zace intr-o femeie, unele care sunt mame, bunici, soții. M-ati călcat în picioare pt ca am curaj, pt ca sunt asumată, pt ca nu urlu, nu tip, nu mi pun poalele in cap, pt ca am coloana vertebrală, stau dreapta, am cariera muncită din greu de peste 20 ani, pt ca lupt ca sa fiu independenta, liberă, si in loc sa faceti la fel, din neputința aruncați cu tot ce e mai rau in voi!

Apoi va supărati ca va raspund si nu stau sa înghit rahatul vostru! Pe de altă parte mult mai multe ca voi, se identifică si rezonează cu mine! Nu le vedeti nici pe ele, multe si frumoase. Alegeți sa fiti negre la suflet si fara sansa de a deveni oameni frumoși. Tot raul asta se întoarce la voi! E păcat! Veti rămâne la fel de nefericite!”, a scris recent Oana Roman, pe pagina sa oficială de Instagram.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au făcut marele anunț! Nimeni nu se mai aștepta la așa ceva după ce și-au spus vehe... Fuego, declarație covârșitoare către cea care i-a dat viață: "Mama mea, Eugenia, nu e cea care împodobește bradul.....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x