Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună pentru un eveniment. Ce i-a făcut să se reîntâlnească la scurt timp după divorț

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat recent la notar, însă un eveniment important din viața lor i-a readus împreună la aceeași petrecere.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la jumătatea lunii februarie

Instagram

Oana Roman și Marius Elisei au petrecut împreună aniversarea de 7 ani a fiicei lor, Isabela.

Oana Roman s-a fotografiat alături de fiica ei și a transmis un mesaj emoționant:

„Când se naște un copil și devii mama știi că începe o poveste de iubire fără sfârșit. Ceva ce nu se poate rupe și nu își poate pierde din putere. 7 ani de când m-ai învățat că există iubire fără limite. La mulți ani minunați, Isabela mea!”, a transmis Oana Roman pe Instagram.

Printre fotografiile postate de Oana Roman s-a aflat și o imagine cu Marius Elisei, cel de care vedeta a divorțat recent.

Și Marius Elisei a transmis un mesaj pentru Isabela, pe rețelele sociale.

„La mulți ani iubirea mea ......tati o să fie lângă tine la orice pas...așa cum am făcut-o până acum....și o să-ți îndeplinesc orice vis....te iubesc foarte mult!

Citește și: Ținuta în care s-a afișat Oana Roman în fața notarului, la divorțul de Marius Elisei. Cuplul a încheiat oficial povestea de iubire

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar, în cursul zilei de luni, 15 ianuarie 2021.

Cei doi au ținut să clarifice lucrurile și au postat un filmuleț pe Instagram în care au explicat ce se va întâmpla mai departe.

”Am semnat actele de divorț, cât și actele privind custodia Isabelei, care va fi una comună. Vom avea grijă împreună de ea, domiciliul ei va fi aici la ea acasă pentru că aceasta este casa unde a crescut.”, a explicat Oana.

Citește și: Oana Roman, în costum de baie după ce a slăbit peste 20 de kilograme. S-a pozat în vacanță și le-a arătat tuturor imaginea

De cealaltă parte, fostul ei soț a menționat că au luat această decizie pentru că ”este normal ca fetița să crească lângă mamă”.

„Nu a fost totul foarte clar de la început, dar dorința noastră a fost ca Isabela să aibă un mediu liniștit în care să crească. Pentru asta trebuia să ajungem la o înțelegere frumoasă, am reușit lucrul acesta. Mă bucur mult că rămânem în primul rând părinți pentru Isabela și în al doilea rând prieteni, chiar dacă mariajul ăsta nu a mers. Rămânem apropiați pentru că avem resposabilități comune și vom colabora profesional.”, a mai afirmat Oana Roman.

Citește și: Interviu. Pepe face confesiuni cu lacrimi în ochi despre despărțirea de Raluca Pastramă. Ce reacție au avut fetițele lui

Cum s-a desfășurat povestea de dragoste dintre Oana Roman și Marius Elisei

Relația dintre Oana Roman și Marius Elisei a început să fie cunoscută în spatial public în anul 2013, când cârcotașii nu prea credeau că legătura va fi una trainică, din cauza diferenței de vârstă. Marius Elisei este mai tânăr cu 11 ani decât Oana Roman, însă acest fapt nu i-a împiedicat să aibă o frumoasă poveste de dragoste din care să rezulte o păpușă de fată, potrivit Viva.ro.

Cei doi s-au cunoscut la un cabinet de avocatură, unde Oana Roman a recunoscut că a făcut primul pas, cerându-i numărul de telefon celui care avea să-i devină soț.

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în anul 2014.

În anul 2017 Marius Elisei anunța că relația dintre ea și Oana Roman începe să se clatine, așa că au decis să se despartă. Totuși cei doi au reușit să se împace și căsnicia lor a continuat până acum, când anunțul despărțirii a fost făcut de data aceasta de Oana Roman.

Ultimele știri