Oana Roman, surprinsă fără urmă de machiaj pe chip. Cum arată cu adevărat vedeta

Deși a trecut printr-o perioadă destul de dificilă în urma despărțirii de Marius Elisei, Oana Roman și-a găsit puterea să treacă peste și să lase în spate trecutul. Vedeta ține legătura cu admiratorii săi și le arată zilnic activitățile sale. De curând, aceata s-a postat fără pic de machiaj pe chip și a strâns zeci de reacții.

Oana Roman, surprinsă fără urmă de machiaj pe chip. Cum arată cu adevărat vedeta

Instagram/Oana Roman Elisei

Oana Roman, fiica fostului premier Petre Roman, se mândrește cu o comunitate de 233.000 de oameni care îi urmăresc activitatea pe Instagram. Vedeta ține la curent sute de mii de oameni zilnic și are grijă să nu îi neglijeze.

Este o femeie împlinită și are o fetiță minunată împreună cu fostul său partener, Marius Elisei.

Bruneta se bucură de aprecierea urmăritorilor ei și este extrem de atentă la imaginea sa din mediul online, așa că nu ezită să arate că ea este și mamă, pe lângă persoană publică.

De curând, Oana Roman a postat o fotografie cu ea neamchiată, pentru a le arăta fanilor cum este cu adevărat, fără filtre și fără munca unor stiliști.

Citește și: Oana Roman, una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul românesc, a apelat la filtrele de Instagram

Cum arată Oana Roman fără urmă de machiaj pe chip

Se poate observa cu ochiul liber că vedeta are un chip extrem de frumos și pare că timpul nu și-a lăsat amprenta, deși calea vieții ei a avut și momente mai puțin bune.

Fanii au ținut să o felicite pentru gestul său de a se afișa naturală și au lăudat-o, săpunându-i că arată foarte bine pentru vârsta ei: "Toată aprecierea ! Felicitări pentru curaj!", "Wau arăți superb ce zâmbet cald ai eleganța și finețea îți da un impuls puternic", "Bravo 👏respect"', sunt doar unele dintre comentariile lăsate de admiratori.

Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în anul 2014, dar trei ani mai târziu, bărbatul a fost cel care a anunțat printr-un mesaj pe Facebook că relația lor trece printr-o perioadă grea și că cel mai bine este să pornească pe drumuri separate.

Relația lor nu a avut un drum ușor, iar la scurt timp Oana Roman este cea care a anunțat, prin intermediul contului de Instagramm că relația lor a aluat sfârșit și că Marius a plecat de acasă cu tot cu afacerea online a vedetei.

Citește și: Oana Roman, declarații despre divorțul de Marius Elisei. Vedeta a discutat despre subiectul delicat care a dus la despărțire

Într-un Instastory, Oana Roman a spus că nu a avut nicio implicare în actele afacerii, iar acest lucru a afectat-o acum. Încrederea i-a fost trădată și a încheiat totul, fără niciun beneficiu. Vedeta a ținut să menționeze că nu mai are niciun fel de implicare în acest proiect și că totul va continua pe numele fostului soț.

Oana Roman și Marius Elisei s-au cunoscut la un cabinet de avocatură, acolo unde bărbatul lucra. Vedeta este cea care a făcut primul pas și a cerut numărul lui de telefon, potrivit ele.ro.

Citește și: Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei. Mesajul vedetei după separarea de partener

Cei doi au început să se afișeze împreună în anul 2013, iar încă de la început, cârcotașii spuneau că relația dintre ei nu va rezista și că bărbatul vrea doar câștig financiar de pe urma celebrității vedetei. Cu toate acestea, relația dintre ei a durat mai bine de 7 ani, au un copil minunat împreună, dar acum au ajuns în punctul în care nu au mai putut face nimic pentru a-și salva relația, potrivit Viva.ro.

Marius Elisei este mai tânăr cu 11 ani decât Oana Roman, iar la începutul relației, acest lucru a fost unul dintre principalele motive pentru care nimeni nu a crezut în dragostea lor. Din iubirea lor a rezultat o fetiță.

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit pe data de 15 ianuarie 2014, iar apoi și-au refăcut jurămintele în toamna anului 2017. Recent, Oana Roman s-a mutat în casă nouă, o vilă de lux din zona de nord a Capitalei. Vedeta a publicat mai multe imagini din locuință, iar totul pare desprins din filme.

Ultimele știri