Oana Zăvoranu, primele declarații despre sarcină şi copil. Aceasta nu își dorește cetățenie română pentru un posibil fiu

Interviu în premieră Oanei Zăvoranu şi a soţului. Pentru prima dată, vedeta a vorbit cu subiect şi predicat despre sarcină şi despre copil. Nu unul, ci doi!

Oana Zăvoranu, despre sarcină şi despre copil: Aș vrea să aibă cetățenie americană

Instagram/Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în anul 2017 și trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbiz-ul românesc.

"M-a învățat ce este dragostea adevătară. Pentru că este, cred eu, singurul bărbat care până la "frageda mea vârstă" m-a făcut să înțeleg cu ce se mănâncă dragostea", spune Oana Zîvăranu despre relația cu soțul său.

Alex spune despre Oana că a fost o persoană extrem de dulce până i-a făcut cunoscută partea presei, dar mai ales să intre la inima ei: "M-a călit! Prin ce am trecut la începutul relației, nu le doresc nici dușmanilor mei, cât am tras și cât am muncit ca să fiu alături de Oana nu cred că o să poată să facă nimeni în viața asta", a declarat la Antena Stars.

Oana Zăvoranu, despre sarcină și copii

Vedeta nu pare prea dornică să aibă copii și consideră că este destul de greu să îi ții sub control: "Nu suport copiii. Mi se pare că mare parte din copii sunt din ăia care se tăvălesc, țipă, bagă degetele în priză, nu!", spune Oana. Însă soțul său, Alex, pare mult mai doritor decât ea și ia cuvântul: "O să fie cât de curând (n.r un copil)!".

În privința unui viitor bebeluș la brațul Oanei Zăvoranu, aceasta are o dorință: "Dacă o să am un copil cu Alex aș vrea să aibă cetățenie americană".

Oana Zăvoranu a moștenit o avere fabuloasă

După decesul mamei sale, Mărioara Zăvoranu, Oana a intrat în posesia mai multor spații comerciale aflate în zone de top ale Capitalei, a căror chirie se ridică la ordinul zecilor de mii de euro.

Pe lângă aceste sume care-i intră lunar în cont, vedeta câștigă și din investițiile făcute în ultimii ani. Frumoasa brunetă și-a deschis o clinică medicală și a plusat în afaceri imobiliare.

Citește și: Oana Zăvoranu, tatuaj făcut din dragoste pentru soțul ei. Cum arată și pe ce parte a corpul l-a făcut

Deși s-a vehiculat că averea Oanei Zăvoranu se ridică la 60 de milioane de euro, ea pare să infirme aceste zvonuri.

Ce mașină conduce Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu face ravagii în mediul online cu ținutele și casa de lux, însă foarte puțini știu ce mașină conduce frumoasa brunetă.

Diva din serialul Sacrificiu conduce unul dintre cele mai scumpe mașini, un bolid de aproape 100.000 de euro, un crossover produs de brandul de lux Porsche.

Ultimele știri