Antena Căutare

Petre Daea, lăsat fără replică de Dana Budeanu. Ce i-a zis când s-au întâlnit față în față

Dana Budeanu și ministrul Agriculturii, Petre Daea, au participat la deschiderea târgului din curtea instituției, cu ocazia ”Zilei Naționale a Produselor Agroalimentare Românești”. Iată ce i-a spus designerul.

colaj de imagini cu petre daea si dana budeanu Galerie
Dana Budeanu și ministrul Agriculturii, Petre Daea, au participat la deschiderea târgului din curtea instituției, cu ocazia ”Zilei Naționale a Produselor Agroalimentare Românești”. Iată ce i-a spus designerul.

Pentru că s-au întâlnit, Dana Budeanu a profitat de ocazie și și-a arătat admirația pentru ministrul Agriculturii. Petre Daea nu se aștepta la ce avea să audă.

Ce i-a zis Dana Budeanu lui Petre Daea

Dana Budeanu nu a ascuns faptul că apreciază activitatea și inițiativele ministrului Agriculturii, Petre Daea. Aceasta l-a surprins până și pe politician, care a rămas fără cuvinte.

„Îl iubesc, ştiţi asta. Trebuie să o spun. Este ministrul României, nu este al Agriculturii, este ministrul României. Aşa cum credeţi voi că sunteţi tineri şi că le ştiţi pe toate şi că viaţa e pe net. Viaţa e aici. Dacă nu ar fi ei şi dacă nu ar fi ministrul Daea, nu aţi avea cum să staţi pe net.

Asta e viaţa. Dânsul este România, nu mă interesează că sunteţi sau nu de acord. Eu ştiu de unde venim şi doar când o să vă întoarceţi aici, o să ne salvăm”, a spus Dana Budeanu despre Petre Daea, potrivit site-ului Antena 3.

În acest timp, măgulit, Petre Daea a rămas mut de uimire în fața interlocutoarei sale, care i-a adus neașteptate cuvinte de laudă.

Citește și: Petre Daea revine la Ministerul Agriculturii. TOP cele mai amuzante perle ale politicianului

Ce studii are Dana Budeanu

Dana Budeanu, fostă Guțilă, este fosta soție a jurnalistului Radu Ion Budeanu. Cei doi s-au cunoscut când el avea 21 de ani și ea 22. Au divorțat în urmă cu mai bine de 8 ani și, din acest mariaj, Dana Budeanu are două fete.

Designerul de modă a studiat marketing și management la Royal Holloway of London, iar apoi a absolvit un master în Business European la London School of Economics. Dana Budeanu are și studii doctorale la University College London.

În ultimii ani, Dana Budeanu a devenit și mai cunoscută datorită emisiunilor pe care le încărca pe canalul său de Youtube. Show-ul ”Ametițele și mafioții” a reușit să creeze valuri în social media și, nu o dată, creatoarea de modă a fost ironizată și criticată pentru afirmațiile dure din cadrul lui.

Citește și: Petre Daea i-a dat replica Danei Budeanu după ce a afirmat că în România nu e secetă. Cum i-a răspuns ministrul

Sânziana Buruiană, criticată dur de fani. Fiica ei cea mare a apărut machiată strident, într-o geacă de piele: „Invidioș... Cum i-a filmat Culiță pe tatăl lui și Milan la nunta surorii Geta Sterp. Imagini rare cu bărbatul și nepoțelul lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x