Picioare interminabile și pantofi ucigător de sexy. Cum s-a fotografiat Karmen, fiica lui Adrian Minune

Karmen, frumoasa artistă, a postat pe contul său de Instagram o fotografie incendiară, care a pus de jar imaginația fanilor.

Karmen, frumoasa artistă, a postat pe contul său de Instagram o fotografie incendiară, care a pus de jar imaginația fanilor.

instagram

Din dorința de a le ura tuturor o primăvară frumoasă, cântăreață s-a fotografiat într-o rochie extrem de sexy.

Rochia roz pudrat, cu umeri căzuți, extrem de scurtă și mulată, îi pună în valoare silueta ei de invidat. Picioarele ei lungi și sexy au atras atenția fanilor care nu au putut să își ia ochii de la rochia care îi dezvăluia silueta și sandalele cu toc pe care le-a purtat.

La această ținută spectaculoasă de primăvară, Karmen a purtat un colier cu pietre mari și cercei asortați, iar părul l-a avut prins în coc. Comentariile fanilor au curs, felicitând-o pentru silueta de invidiat pe care o are și urându-i o primăvară frumoasă.

Citește și: Karmen, fiica lui Adrian Minune, s-a decis să își schimbe look-ul. Ce și-a făcut la păr artista și cum au reacționat fanii

“Fermecatoare❤️❤️❤️❤️”

“Ești cea mai frumoasa 😍 te ador ❤️ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷⚘⚘⚘⚘⚘⚘💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐”

“Te super, extra, mega ADOOOR. Ești perfecta !!!! ❤️”

Cariera lui Karmen, fiica lui Adrian Minune

Karmen Simionescu face furori ori de câte ori apare pe micile ecrane, în videoclipurile melodiilor sale, dar și în mediul online. Vedeta, în vârstă de 23 de ani, nu ezită să poarte cele mai îndrăznețe ținute, care să îi pună în evidență formele voluptuoase.

Artista i-a călcat pe urme tatălui său și a moștenit pasiunea pentru muzică de la el. Aceasta a ales un alt stil muzical, care este foarte diferit de cel al bărbatului care a crescut-o. Adrian Minune se mândrește cu o fiică extrem de talentată, dar și foarte frumoasă, iar acest lucru este vizibil din imaginile sale publicate pe rețelele sociale.

Citește și: Ce ținută a ales să poarte Karmen de Ziua Îndrăgostiților. Detaliul observat de fani

Deși este mămică, frumoasa Karmen Simionescu dovedește că este preocupată în continuare de fizicul său. Diva este mama unei fetițe adorabile, care îi moștenește din plin trăsăturile.

Sofia Maria Rossa a venit pe lume în luna august a anului 2019 și îi seamănă leit frumoasei sale mame. Karmen postează adesea fotografii în care apare în ipostaze adorabile alături de minunea din viața ei. Fanii săi se topesc la vederea imaginilor adorabile.

Vacanța din Dubai a artistei

Recent, Karmen a călătorit alături de familia sa într-o vacanță exotică. Ea a profitat din plin de destinația luxoasă și a oferit cele mai spectaculoase cadre pe care le-a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Instagram.

Ultimele știri