Plină de cârlionți și pasionată de muzică. Cum arăta Cristina Vasiu, concurenta emisunii Te cunosc de undeva, în copilărie

Cristina Vasiu, frumoasa concurentă a emisunii Te cunosc de undeva!, este una dintre tinerele talente care se afirmă în lumea muzicii.

În materie de colaborări muzicale, Cristina a cântat alături de Provincialii și DJ Sava.

antena 1

Cristina Vasiu le-a dovedit celor peste 12.000 de urmăritori de pe Instagram că pasiunea ei pentru muzică a apărut în copilărie, având drept dovadă o fotografie în care apare cântând la vioară. Micuța cu păr șaten și cârlionțat era mereu cu zâmbetul pe buze. Concurenta emisunii Te cunosc de undeva! își arată talentul muzical și actoricesc în fiecare sâmbătă, la Antena 1.

Astăzi, în vârstă de 28 de ani, Cristina se mândrește cu alegerile făcute în legătură cu cariera sa, încă de când era mică. Chiar dacă a ținut în mână o vioară mult mai devreme, Cristina a început să cânte de la vârsta de 7 ani. Atunci ea a început cu lecțiile de pian, vioară și cele de canto.

Citește și: Cine e Cristina Vasiu, concurenta din noul sezon Te cunosc de undeva! Detalii neștiute despre cântăreață

Pe când era încă la grădiniță, Cristina a urcat pentru prima oară pe o scenă, în cadrul emisiunii “Tip Top Mini Top”. O dată cu trecerea timpului și aprofundarea studiului în materie de teorie muzicală, ea a participat la mai multe festivaluri de muzică și a câștigat Festivalul de la Mamaia, fiind considerate una dintre cele mai promițătoare voci la acea vreme.

Vezi mai multe imagini cu Cristina Vasiu în GALERIE FOTO

Cum a evoluat cariera Cristinei Vasiu

În materie de colaborări muzicale, Cristina a cântat alături de Provincialii și DJ Sava, în 2010. Începând cu 2012, frumoasa artistă a colaborat cu mai mulți compozitori români, precum Groove Box și a colaborat cu artistul J Yolo.

Căpătând încredere în propriul talent, Cristina a participat în 2015 la Selecția Națională Eurovision, unde a cântat piesa „Nowhere”. În 2016, ea a semnat o colaborare cu Whats Up.

Frumoasa Cristina a participat și la X Factor

În 2020, artista a participat la emisiunea X Factor, sezonul 9, ajungând în echipa Deliei. Artista a ales pentru prestația sa de pe scena X Factor piesa “Oameni” a lui Marius Țeicu, o melodie despre care spune că se potrivește cel mai bine acestei perioade grele cu care se confruntă întreaga planetă.

Ea a ajuns în Bootcamp X Factor, alături de alte două cântărețe cu care a format trupa Rainbow Queens. Cele 3 frumoase artiste au impresionat jurații cu ținutele lor și cu timbrele vocale.

Acestea și-au ales Rainbow Queens ca și nume de scenă pentru că au un temperament foarte colorat, sunt colorate din punct de vedere fizic și muzical.

Citește și: Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Cristina Vasiu, surpriză de proporții mari pe scenă, transformată în Freddie Mercury

Grupul format din cele trei concurente sexy este unul de-a dreptul fascinant. Ele au fost pregătite să impresioneze jurații și să dea jos de pe scaun un alt grup.

Încă de când au pășit pe scenă, cele trei concurente au fost aplaudate intens de public, iar intrarea a fost una de-a dreptul spectaculoasă. Florin Ristei a avut de luat o decizie foarte grea și a ales să ridice de pe scaun trupa Trio Eva pentru Rainbow Queens.

Ultimele știri