Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Cristina Vasiu, surpriză de proporții mari pe scenă, transformată în Freddie Mercury

În ediția a treia a sezonului 16 "Te cunosc de undeva!" Cristina Vasiu a urcat pe scenă cu piesa "The Show Must Go On", transformată în Freddie Mercury

Cristina Vasiu, surpriză de proporții mari pe scenă, transformată în Freddie Mercury Galerie
Cristina Vasiu, surpriză de proporții mari pe scenă, transformată în Freddie Mercury

Cristina Vasiu s-a pregătit în amănunt pentru această gală cardio, iar repetițiile au fost destul de dificile și pentru ea. Transformarea în Freddie Mercury nu este tocmai una ușoară, iar piesa "The Show Must Go On" este foarte complexă și i-a dat mari bătăi de cap.

Artista a fost ultimul concurent din această gală, iar spectacolul a fost unul pe măsura transformării sale. Aceasta a reușit să ridice în picioare masa juriului și canapeaua colegilor săi cu vocea sa remarcabilă și coregrafia spectaculoasă.

Citește și: Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Cristina Vasiu, face furori cu primul ei travesti, transformată în Dan Bittman

Ozana Barabancea i-a oferit câteva sfaturi despre cum ar trebui să cânte și care este linia melodică pe care trebuie să o abordeze. Deși a avut foarte mult de muncă și a repetat din greu, Cristina Vasiu a rămas optimistă și a reușit să surprindă tot publicul încă de la prima apariție pe scenă.

Cristina Vasiu i-a lăsat pe toți cu gura căscată cu momentul său spectaculos

Concurenta i-a făcut pe toți să se ridice de pe scaune și să participe la spectacolul său memorabil. Cristina Vasiu a încheiat seara transformărilor în cel mai spectaculos mod și a primit o mulțime de laude din partea tuturor.

Cristi Iacob a fost cel care i-a mărturisit Cristinei că au existat câteva lucruri pe care le-a omis în coregrafie, însă a știut să treacă perfect peste ele și să nu le facă evidente.

"Ai spart gheața, ai făcut-o, nu știu cum, habar n-am. Ai pornit puțin timorat, dar după totul a fost ca la rachete. Să știi că ei chiar dacă sunt răutăcioși, sunt alături de tine. Felicitări", a spus Cristi Iacob, încântat de interpretarea ei.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Cristina Vasiu i-a păcălit pe toți că este Lepa Brena și a cântat muzică sârbească

Și Andreea Bălan a fost satisfăcută de momentul Cristinei Vasiu, însă din punct de vedere al coregrafiei nu a fost totul bine. A avut atitudine, dar nu a făcut toate mișcările lui Freddie Mercury.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Ana Baniciu și Raluka, mișcări senzuale și energie, transformate în trupa Salt-N... Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Imagini din culisele show-ului! Mirela Vaida, enervată de Liviu Vârciu și Pepe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x