Cine e Cristina Vasiu, concurenta din noul sezon Te cunosc de undeva! Detalii neștiute despre cântăreață

Cristina Vasiu, fosta concurentă X Factor, devine concurenta emisiunii Te cunosc de undeva! sezonul 16. Plină de pasiune pentru muzică și distracție, Cristina promite că va face show.

Cristina Vasiu a impresionat juriul X Factor cu prestația ei.

antena 1

Cristina Vasiu, cântăreața în vârstă de 28 de ani, și-a descoperit talentul pentru muzică la vârstă foarte fragedă, iar la vârsta de 7 ani a început studiul muzical. Ea a început cu lecțiile de pian, vioară și cele de canto.

Cristina Vasiu în lumea muzicii

Pe când era încă la grădiniță, Cristina a urcat pentru prima oară pe o scenă, în cadrul emisiunii “Tip Top Mini Top”. O dată cu trecerea timpului și aprofundarea studiului în materie de teorie muzicală, ea a participat la mai multe festivaluri de muzică și a câștigat Festivalul de la Mamaia, fiind considerate una dintre cele mai promițătoare voci la acea vreme.

Vezi mai multe imagini cu Cristina Vasiu în GALERIE FOTO

În materie de colaborări muzicale, Cristina a cântat alături de Provincialii și DJ Sava, în 2010. Începând cu 2012, frumoasa artistă a colaborat cu mai mulți compozitori români, precum Groove Box și a colaborat cu artistul J Yolo.

Căpătând încredere în propriul talent, Cristina a participat în 2015 la Selecția Națională Eurovision, unde a cântat piesa „Nowhere”. În 2016, ea a semnat o colaborare cu Whats Up.

Experiența X Factor pentru Cristina Vasiu

În 2020, artista a participat la emisiunea X Factor, sezonul 9, ajungând în echipa Deliei. Artista a ales pentru prestația sa de pe scena X Factor piesa “Oameni” a lui Marius Țeicu, o melodie despre care spune că se potrivește cel mai bine acestei perioade grele cu care se confruntă întreaga planetă.

Ea a ajuns în Bootcamp X Factor, alături de alte două cântărețe cu care a format trupa Rainbow Queens. Cele 3 frumoase artiste au impresionat jurații cu ținutele lor și cu timbrele vocale.

Acestea și-au ales Rainbow Queens ca și nume de scenă pentru că au un temperament foarte colorat, sunt colorate din punct de vedere fizic și muzical.

citește și: Sâmbătă, 6 februarie, începe Te cunosc de undeva!, sezonul al XVI-lea. Detalii din culisele primei gale

Grupul format din cele trei concurente sexy este unul de-a dreptul fascinant. Ele au fost pregătite să impresioneze jurații și să dea jos de pe scaun un alt grup.

Încă de când au pășit pe scenă, cele trei concurente au fost aplaudate intens de public, iar intrarea a fost una de-a dreptul spectaculoasă. Florin Ristei a avut de luat o decizie foarte grea și a ales să ridice de pe scaun trupa Trio Eva pentru Rainbow Queens.

Viața personală a frumoasei concurente Te cunosc de undeva!

Se pare că în dragoste lucrurile nu au mers atât de bine precum a fost în carieră. În 2018, Cristina s-a căsătorit în secret în Canada, dar doar la câteva luni după nuntă, ea și soțul ei au decis să divorțeze.

După o perioadă tulbure, Cristina pare că a regăsit dragostea în brațele lui Alin Stancu. Frumoasa blondină postează adesea poze cu iubitul ei și împreună par foarte fericiți.

Cristina, în sezonul 16 Te cunosc de undeva!

Show-ul care reprezintă o adevărată provocare pentru artişti, deoarece le pune la grea încercare vocile, talentele actoriceşti, dar şi veleităţile într-ale dansului, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 16-lea sezon.

citește și: Concurenţii Te cunosc de undeva! puşi la grea încercare încă din prima gală

Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

De un personaj foarte greu nu a scăpat nici Cristina Vasiu. Pe lângă greutatea faptului că va avea de jucat cea mai bine-vândută solistă din istoria Balcanilor, Cristina se va lupta şi cu interpretarea în limba sârbă. Artista va fi acompaniată de cele două orchestre live ale show-ului Te cunosc de undeva!, The Colours şi taraful Silvian Voicu.

Ultimele știri