Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Prezentatoarea Observatorului, Mihaela Călin, a devenit mămică!

Este cea mai frumoasă zi pentru prezentatoarea Observatorului, Mihaela Călin, care a devenit mămică. Micuţul Petru a venit pe lume în aceasta după amiază, are 3309 grame şi a luat primul lui 10, primit de la medici. 

Este cea mai frumoasă zi pentru prezentatoarea Observatorului, Mihaela Călin, care a devenit mămică. Micuţul Petru a venit pe lume în aceasta după amiază, are 3309 grame şi a luat primul lui 10, primit de la medici.

Naşterea a decurs fără probleme, a transmis Mihaela, care a avut cele mai mari emoţii din viaţa ei. Numele bebeluşului a fost ales alături de naşa de cununie, Andreea Berecleanu. De altfel, Petru este şi numele băiatului Andreei.

Pentru rolul de mămică, Mihaela s-a pregătit din timp, iar cele mai bune sfaturi le-a primit de la prietena ei Mirela Vaida, care este la al treilea copil.

Mihaela Călin este parte a echipei Observator de mai bine de 11 ani şi a mărturisit că abia aşteaptă să revină la pupitrul ştirilor, după perioada de recuperare.

Aceasta a anunțat că este însărcinată în luna ianuarie 2019, pe o pagină de socializare, acolo unde a dezvăluit și sexul bebelușului pe care urmează să-l aducă pe lume.

În timpul concediului, Mihaela a fost înlocuită de repoterul Ionela Lucan, care a prezentat știrile Observatorului de la ora 16:00.