Antena Căutare

Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Halyna Hutchins a murit și Joel Souza a fost rănit

Alec Baldwin a făcut prima declarație după accidentul tragic de pe platourile de filmare ale producției ”Rust”. Pistolul actorului, care era parte din rechizită, s-a descărcat și gloanțele oarbe au lovit doi colegi. Halyna Hutchins a murit și Joel Souza a fost rănit grav.

alec baldwin sta pe un scaun si are un microfon Galerie
Alec Baldwin a făcut prima declarație după accidentul tragic de pe platourile de filmare ale producției ”Rust”. Pistolul, de rechizită, al actorului s-a descărcat și gloanțele oarbe au lovit doi colegi. Halyna Hutchins a murit și Joel Souza a fost rănit grav | Profimediaimages.ro

Producătorul și actorul Alec Baldwin a declarat că ”inima lui este frântă”, la scurt timp după ce arma de rechizită s-a descărcat și unul dintre colegii lui s-a stins.

Este prima declarație oficială a starului, după ce, imediat după incident, purtătorii lui de cuvânt au transmis că a plâns după ce i-a împușcat accidental pe Halyna Hutchins și Joel Souza.

Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce și-a ucis accidental o colegă

Alec Baldwin a transmis că ține legătura cu familia lui Hutchins. „Nu există cuvinte cu ajutorul cărora să descriu șocul și tristețea în legătură cu tragicul accident care i-a luat viața Halynei Hutchins, o soție, o mamă și o colegă de-a noastră profund admirată”, a scris Baldwin pe Twitter.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”

„Sunt implicat în ancheta poliției pentru a elucida modul în care a avut loc această tragedie și sunt în legătură cu soțul ei, oferindu-mi sprijinul lui și familiei sale. Inima mea este frântă pentru soțul ei, fiul lor și toți cei care au cunoscut și a iubit-o pe Halyna.", a mai adăugat actorul în prima lui declarație după accident.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum s-ar fi întâmplat accidentul cu arma de rechizită cu gloanțe oarbe

Un purtător de cuvânt al lui Baldwin a spus că a avut loc un accident pe platourile de filmare din cauza unei arme de recuzită cu gloanţe oarbe care s-a declanşat din greşeală.

Santa Fe New Mexican a scris că actorul în vârstă de 68 de ani a fost văzut joi plângând în faţa biroului şerifului, însă încercările de a-i lua declaraţii nu au avut succes.

Citește și: Reacția lui Alec Baldwin după ce a provocat moartea Halynei Hutchins pe platourile de filmare. Cum a fost pozat după tragedie

Apelul de urgenţă a fost făcut din Bonanza Creek Ranch, în jurul orei locală 14:00. A fost raportat că o persoană a fost împuşcată pe platourile de filmare, a spus Juan Rios, purtătorul de cuvânt al şerifului. El a precizat că detectivii anchetează cum şi ce tip de proiectil a fost descărcat.

„Investigaţia rămâne deschisă şi în curs”, a spus Rios. „Nu au fost făcute acuzaţii cu privire la acest incident. Martorii continuă să fie intervievaţi de detectivi”.

Karmen Simionescu, apariție de senzație într-o rochie transparentă care i-a lăsat la vedere cele mai frumoase părți ale ... Soțul lui Halyna Hutchins, femeia ucisă într-un accident de către Alec Baldwin, primele declarații de la deces. Ce a spu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x