Căutare Live

Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Halyna Hutchins a murit și Joel Souza a fost rănit

Alec Baldwin a făcut prima declarație după accidentul tragic de pe platourile de filmare ale producției ”Rust”. Pistolul actorului, care era parte din rechizită, s-a descărcat și gloanțele oarbe au lovit doi colegi. Halyna Hutchins a murit și Joel Souza a fost rănit grav.

Alec Baldwin a făcut prima declarație după accidentul tragic de pe platourile de filmare ale producției ”Rust”. Pistolul, de rechizită, al actorului s-a descărcat și gloanțele oarbe au lovit doi colegi. Halyna Hutchins a murit și Joel Souza a fost rănit grav

Profimediaimages.ro

Producătorul și actorul Alec Baldwin a declarat că ”inima lui este frântă”, la scurt timp după ce arma de rechizită s-a descărcat și unul dintre colegii lui s-a stins.

Este prima declarație oficială a starului, după ce, imediat după incident, purtătorii lui de cuvânt au transmis că a plâns după ce i-a împușcat accidental pe Halyna Hutchins și Joel Souza.

Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce și-a ucis accidental o colegă

Alec Baldwin a transmis că ține legătura cu familia lui Hutchins. „Nu există cuvinte cu ajutorul cărora să descriu șocul și tristețea în legătură cu tragicul accident care i-a luat viața Halynei Hutchins, o soție, o mamă și o colegă de-a noastră profund admirată”, a scris Baldwin pe Twitter.

Citește și: Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”

„Sunt implicat în ancheta poliției pentru a elucida modul în care a avut loc această tragedie și sunt în legătură cu soțul ei, oferindu-mi sprijinul lui și familiei sale. Inima mea este frântă pentru soțul ei, fiul lor și toți cei care au cunoscut și a iubit-o pe Halyna.", a mai adăugat actorul în prima lui declarație după accident.

Cum s-ar fi întâmplat accidentul cu arma de rechizită cu gloanțe oarbe

Un purtător de cuvânt al lui Baldwin a spus că a avut loc un accident pe platourile de filmare din cauza unei arme de recuzită cu gloanţe oarbe care s-a declanşat din greşeală.

Santa Fe New Mexican a scris că actorul în vârstă de 68 de ani a fost văzut joi plângând în faţa biroului şerifului, însă încercările de a-i lua declaraţii nu au avut succes.

Citește și: Reacția lui Alec Baldwin după ce a provocat moartea Halynei Hutchins pe platourile de filmare. Cum a fost pozat după tragedie

Citește și
o femeie pozand eticheta prinsa de niste haine
O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria
O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria
fată cu mască de protecție împotriva coronavirusului
Ce măsuri de relaxare s-ar putea impune de Crăciun și de Revelion. Circulația liberă, iar magazinele program mai lung
Ce măsuri de relaxare s-ar putea impune de Crăciun și de Revelion. Circulația liberă, iar magazinele program mai lung
imagine cu o portie de pui crispy
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Mai multe articole

Apelul de urgenţă a fost făcut din Bonanza Creek Ranch, în jurul orei locală 14:00. A fost raportat că o persoană a fost împuşcată pe platourile de filmare, a spus Juan Rios, purtătorul de cuvânt al şerifului. El a precizat că detectivii anchetează cum şi ce tip de proiectil a fost descărcat.

„Investigaţia rămâne deschisă şi în curs”, a spus Rios. „Nu au fost făcute acuzaţii cu privire la acest incident. Martorii continuă să fie intervievaţi de detectivi”.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Soțul lui Halyna Hutchins, femeia ucisă într-un accident de către Alec Baldwin, primele declarații de la deces. Ce a spu...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri